Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İŞSİZ GENCİN CİNNETİ
İŞSİZ GENCİN CİNNETİ
İzmir'de işsiz kardeş dehşeti yaşandı. Kardeşi, borç isteğini geri çeviren ablasını 7 kurşunla öldürdükten sonra intihar etti. Saldırgan ağır yaralandı
28 Mart 2014, 08:46

 

Kor­kunç ci­na­yet İz­mir'in Kar­şı­ya­ka il­çe­si Ma­vi­şe­hir Sem­ti'nde mey­da­na gel­di. Kar­şı­ya­ka Dev­let Has­ta­ne­si’nde so­rum­lu he­kim ola­rak gö­rev ya­pan 47 ya­şın­da­ki Nil Gö­gen Öz­men, öğ­len sa­at­le­rin­de an­ne­si Ni­met Ala­ca'nın (90) evi­ne gel­diğinde kardeşi Çe­tin Gö­gen ile (37) karşılaştı. İkili ara­sın­da tar­tış­ma çık­tı. Ab­la­sın­dan borç is­te­yen Çe­tin Gö­gen, olum­suz ya­nıt alın­ca de­li­ye dön­dü ve ya­nın­da ge­tir­di­ği 2 si­lah­la ab­la­sı­na 7 el ateş et­ti.

Kur­şun­lardan 2'si  Nil Gö­gen Öz­men'in ka­fa­sı­na, 5'i de vü­cu­du­nun çe­şit­li yer­le­ri­ne isa­bet et­ti. Ab­la Öz­men, olay ye­rin­de ha­ya­tı­nı kay­bet­ti. Ab­la­sı­nın öl­dü­ğü­nü gö­ren Çe­tin Gö­gen de ka­fa­sı­na ateş ede­rek in­ti­har et­ti. Ağır ya­ra­lanan saldırgan, ablasının çalıştığı hastaneye kaldırıldı. Ha­ya­ti teh­li­ke­si sü­rü­yor.  

YA­TA­LAK AN­NE

Kar­deş­le­rin an­ne­si Ni­met Ala­ca'nın ar­ka oda­da ol­du­ğu ve hiç­bir şey­den ha­be­ri­nin ol­ma­dı­ğı be­lir­til­di. Yaş­lı ka­dı­nın ba­kı­cı­lı­ğı­nı üst­le­nen Gür­cis­tan uy­ruk­lu ka­dı­nın ise olan bi­te­ne ta­nık ol­du­ğu öğ­re­nil­di.

Çelik yelekle geldi

Nil Gögen Özmen'in  Karşıyaka Devlet Hastanesi 112 Acil Servisi'nde çalışan eşi Okan Özmen de olayın duyulmasıyla birlikte eve geldi. Eşinin cesediyle karşılaşan Okan Özmen, sinir krizleri geçirdi.

Çiftin 16 yaşındaki kızları Ece Naz Özmen'in ise olay sırasında okulda olduğu öğrenildi. Çetin Gögen'in olay yerine üzerinde çelik yelek ve 2 tabancayla geldiği, cebinde 2 dolu şarjör ve çakı olduğu ortaya çıktı.

Ailenin yakınları, Çetin Gögen'in işsiz olduğunu, maddi durumu yerinde olan ailesinin 1 milyon liraya yakın parasını kumarda batırdığını, son zamanlarda da ablasından sürekli para istediğini ifade etti.

CEM KARTAL


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR