Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TEZ TOUR ANTALYA'YA YERLEŞTİ
TEZ TOUR ANTALYA'YA YERLEŞTİ
Türkiye'deki partneri Kilit Global'le 5 yıldır süren devam işbirliği geçtiğimiz günlerde son bulan Tez Tour Türkiye için yeni bir karar aldı.
3 Temmuz 2020, 01:13
 
Kilit Global'le yolları ayrılan Tez Tour Antalya'da kendi incoming şirketini kurdu. Tez Tour otel kontratlarını ve getirdiği turistler için operasyonel çalışmalarını bu ofisten yürütecek.
 
Sinigibsky: Türkiye'deki yapılanmamız için gerekli zamanımız var
 
Tez Tour Yönetim Kurulu Başkanı Alexander Sinigibsky Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR)'un haber servisine konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
 
25 yıldır faaliyet gösterdikleri turizm pazarında dünyanın her yerindeki misafirleri ağırlamada önemli bir deneyim kazandıklarını belirten Sinigibsky TEZ Tour'un dünya çapında 30'dan fazla ofise sahip olduğunu hatırlattı.
 
Bu ofisler sayesinde Rusya, BDT ülkeleri ve Doğu Avrupa'dan gelen turistlere yüksek kaliteli hizmetler sunduklarını ifade eden Sinigibsky şunları söyledi: “ Türkiye'deki müşterilerimiz, Tez Tour'un yüksek hizmet kalitesinin kesinlikle devam edeceğinden ve hatta iyileşeceğinden emin olabilirler.” diye konuştu. Sinigibsky Türkiye'deki yapılanmaları için gerekli zamanlarının olduğunu da ifade etti.
 
image
 
Müşterilerimizin tatilini etkilemeyecek
 
Sinigibsky, Tez Tour'un Türkiye operasyonlarıyla ilgili değişikliğin Türkiye'ye seyahat için rezervasyon yaptıran müşterilerinin tatilini etkilemeyeceğini de ifade etti. Sinigibsky, “ TEZ Tour'un turistleri ve perakende ortakları, Türkiye'ye önceden planlanmış tüm başvurularda, tur operatörünün yükümlülüklerinin herhangi bir değişiklik yapılmadan tamamen yerine getirileceğinden emin olabilir” dedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR