Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CORENDON GERİ DÖNÜŞÜ GARANTİLİYOR !
CORENDON GERİ DÖNÜŞÜ GARANTİLİYOR !
Pandemi sebebiyle uçuşlarına verdiği aradan sonra 27 Haziran itibarıyla yeniden uçmaya başlayacağını açıklayan Corendon Airlines, Almanya Hükümeti’nin Türkiye için verdiği seyahat uyarısını 31 Ağustos’a kadar uzatması üzerine Türkiye’de tatil yaparken Korona virüse yakalandığı tespit edilen Corendon Airlines yolcularının ve ailelerinin geri dönüşlerini üstleneceğini açıkladı.
17 Haziran 2020, 10:38
 
Pandemi sebebiyle uçuşlarına verdiği aradan sonra 27 Haziran itibarıyla yeniden uçmaya başlayacağını açıklayan Corendon Airlines, Almanya Hükümeti’nin Türkiye için verdiği seyahat uyarısını 31 Ağustos’a kadar uzatması üzerine Türkiye’de tatil yaparken Korona virüse yakalandığı tespit edilen Corendon Airlines yolcularının ve ailelerinin geri dönüşlerini üstleneceğini açıkladı.
 
Pandemi sürecinde gerekli tüm önlemleri alarak güvenli uçuşlar yapmak için hazırlıklarını tamamlayan Corendon Airlines, Alman turistlerin Türkiye’de güvenle tatil yapabilmeleri için bir hizmet daha geliştirdi. Türkiye’de tatili esnasında Korona virüse yakalandığı tespit edilen ve dönüş biletleri Corendon Airlines’dan olan yolcuları, tedavileri tamamlandıktan sonra ülkelerine geri götürecek olan Corendon Airlines, ayrıca bu yolcuların ailelerine de istedikleri zaman ülkelerine dönme esnekliği tanıyacak.
 
Corendon Airlines CEO’su Yıldıray Karaer, Alman turistlerin Türkiye’ye planlayacakları tatillerinde içlerinin bir nebze daha rahat olması için böyle bir uygulamaya gittiklerini açıklarken, pandemi sebebiyle yerde yatan tüm uçaklarında da uluslararası standartlarda ekstra hijyen önlemleri aldıklarını anlattı. Karaer, “Uzun süre evde kaldıktan sonra tatil için yola çıkan yolcularımızın en güvenli ve emniyetli şekilde seyahat etmesini sağlıyor olacağız” dedi.
 
image
 
Biletlerini Corendon Airlines’dan alan yolculara rezervasyon esnekliği
 
Corendon Airlines ayrıca pandemi sürecinde bir yandan tatile özlem duyarken bir yandan da değişen gündem ve ülkelerin farklı uygulamaları sebebiyle rezervasyon yaparken endişe taşıyan misafirleri için esnek rezervasyon imkanı sağlayarak yolcularının biletlerine güvence veriyor. “Biletin Güvende” kampanyası ile yolcuların içleri rahat bir şekilde Corendon Airlines’dan rezervasyon yapabileceklerini anlatan Yıldıray Karaer, “Misafirlerimizin rahatı için bu süreçte tüm rezervasyonlarda ücretsiz tarih ve hat değişim imkânı sunuyoruz. Biletini 13 Haziran 2020 ve 15 Temmuz 2020 tarihleri arasında Corendon Airlines’dan alan yolcularımız, uçuş tarihlerine 7 gün kalana kadar tarih ve hat değişikliği talebinde bulunabilecekler.
 
Tatil planlarına esneklik tanıyarak rezervasyona teşvik etmek amacıyla düzenlediğimiz bu kampanya, 2020 Yaz sezonu süresince yani 31 Ekim 2020’ye kadar sürecek. Yolcularımız uçuşlarını 31 Ekim 2021 tarihine kadar erteleyebilecek ve biletlerini istedikleri destinasyona değiştirebilecekler.” şeklinde açıklamada bulundu. 
 
“27 Haziran’da Avrupa - Anadolu Hatlarına da Başlıyoruz.”
 
Son iki senedir Avrupa’dan Anadolu’ya yaptığı uçuşları ve hatları arttırarak Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarına memleketlerine direkt uçuş imkanı sunan Corendon Airlines, 27 Haziran itibarıyla Almanya, Hollanda, İsviçre ve Avusturya’dan Anadolu’nun 11 şehrine uçuşlara da başlayacak. Yıldıray Karaer konuyla ilgili “Geçtiğimiz haftalarda, 27 Haziran itibari ile Avrupa bayraklı havayolumuz ile Avrupa içi uçuşlara başlayacağımızı açıklamıştık. Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarının da tatillerini ülkemizde geçirmek için yoğun bir istek duyduklarını biliyoruz. Bu sebeple, aynı tarih itibarıyla başta Almanya olmak üzere Avrupa’dan direkt Anadolu seferlerine de başlayacağımızın müjdesini vermek isterim. Ayrıca, standart tarifemize ilave uçuşlar ekleyerek programı genişlettik. Önümüzdeki günlerde bu programı kademeli olarak daha da yoğunlaştıracağız” dedi.
 
 “Corendon Airlines ile Biletin Güvende” kampanyasının detaylarına https://www.corendonairlines.com/tr/haberler/2020-degisiklik-imkani sayfasından ulaşılabilir.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR