Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TURİZM DEVİ DEDEMAN KURUCUSUNU KAYBETTİ
TURİZM DEVİ DEDEMAN KURUCUSUNU KAYBETTİ
Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Murat Dedeman'ın naaşı yarın Tarabya Ferahevler Dedeman Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Yeniköy Mezarlığı'na defnedilecek
26 Temmuz 2019, 22:36
 
 
Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, 67 yaşında yaşamını yitirdi. Dedeman, geçirdiği açık kalp ameliyatı sonrası kaptığı enfeksiyon nedeniyle yoğun bakımda tutuluyordu.
 
Dedeman ailesi 6 ay önce de bireysel silahlanmaya karşı mücadelesiyle tanınan Nazire Dedeman Çağatay'ı kaybetmişti.
 
image
 
Murat Dedeman'ın cenazesi, 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü İstanbul Ferahevler (Sarıyer) Dedeman Camii’inden Öğle Namazını müteakip kaldırılarak, Yeniköy Mezarlığı'na defnedilecek. Taziyeler 29 Temmuz tarihine kadar 12:00 – 17:00 arasında Dedeman İstanbul Oteli’nde kabul edilecek.
 
Şeffaf Gazete.com ailesi olarak değerli işadamı Murat Dedeman'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine, Dedeman Holding çalışanlarına, tüm sevenlerine ve turizm camiasına, başsağlığı ve sabır dileriz.
 
image
 
MURAT DEDEMAN KİMDİR?
 
Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman 1951 yılında Ankara'da dünyaya geldi. TED Ankara Koleji'nin ardından, Ankara İktisadi ve İdari İlimler Akademisi'nden mezun oldu. Üniversite eğitiminin ardından babası Mehmet Kemal Dedeman'ın yanında iş hayatına atıldı. Uzun süre Dedeman Topluluğu'nun birçok yönetim kademesinde görev alan Murat Dedeman, 1992 senesinden bu yana Dedeman Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlık görevini sürdürüyordu.
 
Bugüne kadar Türkiye'nin bir çok bölgesinde eğitim ve sağlık yatırımları ilede gündeme gelen Murat Dedeman TUGEV, SKAL, TUROB, TUSIAD, Umut Vakfı Kurucu Mütevellisi olmanın yanı sıra Kayseri İli Yardım Derneği, TED Ankara Kolejliler Derneği, TED İstanbul Koleji Vakfı, Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı, TABA gibi sosyal, sportif, kültürel, mesleki dernek ve vakıflarda Yönetim Kurulu Üyeliklerine sahipti.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR