Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BODRUM'A YAZ LATİN RÜZGARI İLE GELDİ
BODRUM'A YAZ LATİN RÜZGARI İLE GELDİ
Bodrum Bitez’in incisi Manuela Hotel bünyesindeki '' Manuela Temple Bar ’’Latin müziğin ve dansın yarımada'daki tek adresi olarak özel '' Dans ve Müzik Festivali '' ile yaz sezonuna hızlı giriyor.
14 Mayıs 2019, 19:49
 
Tatil denince Türkiye'de akla ilk gelen turizm beldesi Bodrum, 2019 yaz sezonuna merhaba diyor. Bodrum'un ünlü mekanı Manuela Temple bar sezona 16-19 Mayıs tarihleri arası gerçekleştireceği özel bir etkinlikle başlıyor.
 
BODRUM’DA SALSA FIRTINASI '' CARNAVAL CUBANO '' 
 
Türkiye'nin en özel rüzgar sörfü merkezi Bitez koyunda Şatafattan ve avamlıktan uzak Bodrum'un denizle kucaklaşan  atmosferinde , canlı Latin müziği ve dans performansının Bodrum'daki klasiği Manuela Temple bar'a davetlisiniz... 
 
image
 
Türkiye'de Küba canlı müziği denince akla ilk gelen gözde mekanlarından biri olarak anılıyor.
 
Bodrum Bitez’in incisi Manuela Hotel bünyesindeki '' Manuela Temple Bar ’’Latin müziğin ve dansın yarımada'daki tek adresi olarak özel bir '' Dans ve Müzik Festivali '' ile yaz sezonuna merhaba diyor.
 
Bodrum'da  25 yıllık değişmeyen işletmesi ile bir turizm markası olan  '' Temple Beach Bar '' 15 yıldır Küba'lı latin müzik grupları ile Bitez'de her yaz adeta karnaval ortamı yaratıyor.
 
image
 
Latin müzik ve dans gecelerinin ünü Bodrum'u aştı Türkiye'de Latin müzik mekanı olarak marka oldu.
 
Her yıl Küba’dan getirdiği müzik grupları ve dansçılarla Bodrum'da latin rüzgarı estiren ''Manuela Temple Bar’’ geleneği bozmayarak sezona muhteşem bir festival ile yaza damga vuracak.
 
2019 yaz sezonu boyunca Latin müziğin ve dansın adresi olmaya devam edecek.
Birbirinden iddialı müzisyen ve dansçıların sahne performansı ile bu yıl da ‘’ Karayip Fırtınası ‘’ Bodrum sahillerinde dedirtecek.
 
image
 
                               
Mekanın 25 yıllık işletmecisi Oktay Başyurt '' Bodrum’da tatile gelen  ve bölgede yaşayan insanlar için, gerçek anlamda tek Latino geceleri yapan Manuela Temple bar ile yıllardır kalitesinden ödün vermeden hizmet vermekteyiz '' dedi.
 
15 yıldır her yaz mekanımızı doldurdular,doldurmaya devam ediyorlar
 
Başyurt, '' Misafirlerimiz uzun yıllardır en iyi Kübalı  müzisyenleri ve dans gruplarını ,fahiş hesap ödemeden Manuela Temple Bar’ın denize sıfır ortamında bazen sahne kenarından, bazen kumsaldan  dinleyip bu özel atmosferde dans ettiler '' 
 
'' Bodrum’a gelen seçkin  konuklarımız  yalın, gösterişsiz ,basın kargaşası olmadan ve gürültüden uzak mekanımızda rahat ,samimi bir ortamda eğleniyorlar ''
 
image
 
'' Şu an Bodrum’da tek ‘’ Latino Bar’’ olma özelliği taşıyan mekanımıza sezon içinde Yunan adalarından  gelen turistlerin büyük ilgisi var. Tekneleri ile Bitez'e gelip bu keyifli eğlence atmosferini yaşayıp , dönüyorlar. Bu sene yaptığımız çalışmalarla yenilediğimiz Temple barımız  tatil sezonu boyunca birbirinden farklı tarzda doyumsuz müzikli geceler ile misafirlerimize hizmet verecek '' dedi...
 
                image
 
Eğitmen Aylin Gürsan Manuela Otel Küba Karnavalı boyunca workshoplar ile dansa dair güzellikleri paylaşacak.
 
Şeffaf Gazete.com
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR