Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TURİZM FUARINDA SİLAH STANDI OLUR MU ?
TURİZM FUARINDA SİLAH STANDI OLUR MU ?
EMITT’e katılan Kırıkkale’nin standında silah tanıtımı yapılmasını doğru bulmadıklarını belirten Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED) Genel Sekreteri Hasan Arslan, “Turizm ve silah yan yana gelmemesi gereken çok farklı konular,diyerek tepki gösterdi
2 Şubat 2017, 08:26
 
İstanbul'da gerçekleşen EMITT Turizm fuarında Kırıkkale Valiliği silah fabrikası stand açtı.Fuara gelen turizm sektörü şaşkına döndü,çoluk çocuk fuar ziyareti yapanlar olayı kabul edilemez ,skandal olarak değerlendirdiler.Valiliğin silah standı açmasının amacı anlaşılmadı.
 
TUYED’den ‘silah’ uyarısı: Silahın turizm fuarında tanıtılması kabul edilemez!
 
Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), her yıl olduğu gibi bu yıl da ülkemizin tüm yörelerine sahip oldukları turistik ürünlerini vitrine çıkarıp tanıtma fırsatı sundu. Barış ve güven mesajları verilerek kapılarını açan EMITT'te silah tanıtımı yapan Kırıkkale standı ise tepki çekti.
 
image
 
EMITT’e katılan Kırıkkale’nin standında silah tanıtımı yapılmasını doğru bulmadıklarını belirten Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED) Genel Sekreteri Hasan Arslan, “Turizm ve silah yan yana gelmemesi gereken çok farklı konular. Terörden ciddi zarar gören turizmin, fuarda silah tanıtımı yapılmasını doğru bulmuyoruz. Başta yerel yöneticiler ve fuar organizatörleri olmak üzere, herkesi içinden geçmekte olduğumuz hassas dönemde bu tür konularda sorumlu davranmaya davet ediyoruz” dedi.
 
TUYED Genel Sekreteri Arslan, Kırıkkale’nin fuarda ‘silaha adını veren şehir’ sloganıyla tanıtıldığını hatırlattıktan sonra şunları söylüyor: “İl, ilçe ve beldeler turizmden daha fazla pay almak adına önemli bir tanıtım platformu gibi gördükleri EMITT'e katılıyor. Fuar her yıl renkli gösteri ve etkinliklere sahne oluyor. Tüm katılımcılar sahip oldukları turistik ürünleri tanıtmak için birbiriyle yarışıyor. 
 
image
 
Kırıkkaleli yetkililer turizm fuarı ile av fuarını karıştırdı.
 
Silahın turizm fuarında tanıtılması kabul edilemez. Bundan sonra turizmle ilgisi olmayan ürünlerin EMITT’te sergilenmeyeceğini umuyoruz. Tüm yerel yöneticiler ve turizm fuarı organize edenleri sergilenecek ürün seçiminde daha hassas olmaya çağırıyoruz.”
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR