Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CORENDON YENİ OTELLER İÇİN ÇEŞME DEDİ
CORENDON  YENİ OTELLER İÇİN ÇEŞME DEDİ
Hollanda ve Belçika’dan Türkiye'ye turist getiren en büyük tur operatörü olan Türk menşeili Corendon Turizm Grubu, Amsterdam, Antalya ve Bodrum’dan sonra Çeşme’de iki otel birden açtı.
16 Haziran 2014, 22:16

 

Hollanda ve Belçika’dan Türkiye'ye turist getiren en büyük tur operatörü olan Türk menşeili Corendon Turizm Grubu, Amsterdam, Antalya ve Bodrum’dan sonra Çeşme’de iki otel birden açtı.

Bünyesinde Corendon Airlines isimli 15 uçaklı kendi havayolu şirketi de bulunan Grup, sezon boyunca haftada üç kez İzmir Havalimanı’na sefer düzenlemeye ve 15 bin turist getirmeye hazırlanıyor.  

Hollanda ve Belçika’dan Türkiye'ye turist getiren en büyük tur operatörü olan Corendon Turizm Grubu, havayolu şirketinin yanı sıra otel yatırımlarını da büyütmeye hız verdi. Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer, yeni yatırımlarını Alaçatı sörf merkezindeki Corendon Premier Solto ve Çeşme Boyalık Beach’teki Corendon Miplaya Ceşme Otelleri ile yaptıklarını açıkladı.image

Ege’deki destinasyonlarına Kuşadası, Marmaris ve Bodrum’dan sonra Çeşme’yi de eklediklerini belirten Yıldıray Karaer, böylece beldeyi Avrupa turizminin hizmetine açmış olduklarının altını çizdi. 2000 yılında kurulan ve halen 36 ülkede turizm faaliyetlerini sürdüren Corendon Turizm Grubu’nun, hizmet kalitesini deneyiminden aldığını açıklayan Karaer; “Çeşme’nin doğa harikası bölgelerinde yer alan yeni otellerimizde hizmet politikamızla öne çıkacak ve Ege sahillerinde fark yaratacağız” dedi.

Yaz düğünlerinin ve windsurf tutkunlarının yeni adresi Corendon Premier Solto Hotel 

Alaçatı taş mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan Corendon Premier Solto, 88 private odası, masmavi manzarası ve exclusive hizmet anlayışıyla Ege'nin gözbebeği Alaçatı Merkeze 2 kilometre uzaklıkta, eşsiz güzellikte bir koyda konumlanıyor. Windsurf tutkunlarının uğrak adresi beach club'ıyla ünlü butik otel, güler yüzlü personeli, deniz manzaralı SPA’sı ve Ege-dünya mutfaklarının eşsiz lezzetleri ile misafirlerine dört farklı konseptte, kişiye özel hizmet sunacak. Muhteşem manzarası, elegant ambiyansı ve servis kalitesiyle özellikle yaz düğünleri ve kutlama organizasyonları için de aranılan adreslerden biri olacak.

Hollanda ve Belçika’dan sörf okulları ve kulüplerinden binlerce windsurf ve kitesurf tutkununu Alaçatı’ya çekecek olan Corendon Premier Solto, Alaçatı’nın denize sıfır tek butik oteli olma özelliğini taşıyor.

 

Ailece Tatil Keyfi Arayanlara Çeşme’nin doğa harikası sahili Boyalık’ta Corendon Miplaya Çeşme Hotel

Masmavi denizi ve bembeyaz kumsalı ile Çeşme'nin en güzel sahillerinden Boyalık Beach’te yer alan Miplaya Çeşme’nin 150 standart ve 10 aile odası bulunuyor. Her şey dahil ve oda-kahvaltı seçenekleri ile hizmet verecek otel, çocuk kulübü, çocuk parkı ve çocuk havuzu ile 0-12 yaş arasında ücretsiz konaklayacak küçük misafirler için eşsiz bir tatil fırsatı sunuyor.

Palmiye ve çam ağaçları ile kaplı 18 dönüm yeşil alan içindeki konumu ve 120 metre kum sahili ile misafirlerini yeşile ve maviye doyuracak olan Miplaya Otel, özellikle deniz mahsulleri ağırlıklı mutfağı ile iddialı.

Corendon Turizm Grubu, Antalya Kundu'da Grand Park Lara, Bodrum Güllük’de Corendon Iassos Modern otellerinin yanı sıra bir de Hollanda Amsterdam'da Corendon Vitality Hotel'i işletiyor.

Corendon Turizm Grubu 2014’te de büyümeye devam ediyor

2013 yılında 650 milyon Dolar ciroya ulaşan Corendon Turizm Grubu, sektörün her alanında liderler arasındaki yerini her geçen gün daha da sağlamlaştırıyor.

1997 senesinde Hollanda’da Yıldıray Karaer ve Atılay Uslu tarafından kurulan ve bugün Avrupa’daki başarılı turizm operasyonlarıyla söz sahibi firmalar arasında yerini sağlamlaştıran Corendon Turizm Grubu, 650 milyon Dolar ciro ve ürettikleri turist sayısıyla 2013 yılında Hollanda ve Belçika’nın en büyük tur operatörleri arasında ilk 3 sırada yer aldı.

Geçtiğimiz sene 750.000 Hollanda ve Belçikalı tatil konusunda Corendon’u tercih ederken bunlardan 500 bin kişisinin tatil destinasyonu tercihi Türkiye oldu ve Corendon bu sayıyla bu pazarlardan Türkiye’ye en fazla turist getiren turizm grubu oldu.

Corendon Turizm Grubu’nun bünyesinde başta kendi yolcularını taşımak amacıyla 2004 yılında kurulan ve ilk uçuşunu 12 Nisan 2005’te yapan Antalya merkezli Corendon Airlines ise bugün 36 ülkede 150 havalimanına uçan uluslararası bir havayolu konumuna ulaştı. İlk günlerinden bugüne yolcu emniyeti, konforu ve memnuniyetine yatırım yaptıklarını kaydeden Corendon Airlines yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Airlines olarak 2014 Nisan ayı itibariyle Almanya pazarına hızlı bir giriş yaptıklarını ve bu yıl taşıyacağı Alman turist hedefini yaklaşık 15 havalimanından 250 bin koltuk olarak belirlediklerini bildirdi. Corendon Airlines, Türkiye ve özellikle Antalya için Avrupa’nın en büyük pazarı olan ve 2014’te yüzde 10-15 büyümesi beklenen Alman pazarına girmesi ile birlikte oluşan talep artışını karşılamak için filosundaki uçak sayısını 12’yeçıkardı.

2014’te hedef 2,5 milyon yolcu taşımak

Yıldıray Karaer, 2011 yılında kurarak bünyelerine kattıkları ve bugün 3 uçakla operasyon düzenleyen Corendon Dutch Airlines ile birlikte geçtiğimiz yıl 2 milyon yolcu taşıdıklarını 2014 hedeflerinin ise mevcut pazarlarındaki büyümeler ve Almanya gibi yeni girdikleri pazarlar ile birlikte 2,5 milyon yolcu taşımak olduğunu belirtti.

Sektörde birçok ilke imza attı!

Kurulduğu 2004 yılından bugüne kadar misafirlerinin emniyeti, konforu ve memnuniyeti için şirket politikasını toplam kalite yönetimi prensibi etrafında şekillendiren Corendon Airlines, “Fark Yarat” sloganıyla girdiği Türk sivil hava taşımacılığı sektöründe gerek çevre, spor, havacılık, eğitim alanlarındaki sosyal sorumluluk çalışmaları gerek ise kalite konularında birçok örnek uygulamaya ve ilklere imza atmıştır:

-          Avrupa’da ilk “ISO 10002:2004 Müşteri Memnuniyeti Sertifikası” alan havayolu firması, 

-          “ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikasının” yanı sıra dünyada az sayıda havayolu şirketinin ulaşabildiği  “IOSA (IATA Operasyonel Güvenlik Audit) Sertifikası”

-          Engelli yolcuların rahatlıkla uçabilmesi için gerekli şartları sağlamasıyla Türk Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından “Engelsiz Hava Taşımacılığı Belgesini” alan Türkiye’deki ilk havayolu,

Görme engelli yolcular için Türkiye’de ilk kez Breille alfabesiyle basılmış bilgilendirme kartları kullanımı ve sağır ve dilsiz yolcular için özel prosedürler,

-          Avrupa Sivil Havacılık Konferansı’nın SAFA (Yabancı tescilli uçakların güvenlik değerlendirmeleri) programında Türk Sivil Havacılığına bağlı havayolları arasında 2012 yılının “En İyi Emniyet Derecesine” sahip havayolu,

-          Dünyada çok az sayıda havayolunun sahip olduğu “ISO: 14001 Çevre Yönetim Sistemi” sertifikasına sahip havayolu.

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR