Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÇEŞME VE BODRUM BEACH CLUB'LARI EL YAKIYOR
ÇEŞME VE BODRUM BEACH CLUB'LARI EL YAKIYOR
Yaz aylarının ortalarına gelmemizle birlikte Bodrum ve Çeşme’deki Beach Club’lar mönü fiyatlarıyla da sıkça eleştiri konusu olmaya devam ediyor.
16 Temmuz 2013, 20:43
 
Yaz aylarının ortalarına gelmemizle  birlikte Bodrum ve Çeşme’deki Beach Club’lar mönü fiyatlarıyla da sıkça eleştiri konusu olmaya devam ediyor.
 
image
 
Özellikle Bodrum Türkbükü ve Çeşme Alaçatı  bu konuda başı çekiyor.Yalıkavak ile Çeşme Aya Yorgi koyundaki Beach’lerin giriş ücretleri ve mönülerinde bir tost fiyatı 25 lirayı, bir şişe içki fiyatı ise 1000 lirayı civarında.
   
image
 
Sezonun kısa olması ile maliyeti kurtarmak isteyen bölgelerinde markalaşmış ı Beach  Club & Restorant'lar harcamalar ile ilgili fiş fautura dahi vermedikleri iddialar arasında.
 
Otopark vale ücretleri  için 20 TL nin yüzüne bakan yok . Plaja geldiniz sizi karşılayan garsoun cebine 100 tl sıkıştırmadan minder  -şezlong yada masa bulmanız dahi imkansız.Bunun nedeni güvencesiz ve çok kısa süre çalışan elemanların  bu vurgundan bende payımı alayım kaygısı çünkü ne sigortalı ne izin ne çalışma saati yok.
image
Bir gece arkadaşları ile Çeşme'de eğlenen ve fahiş bir hesap ödeyen genç arkadaşımıza  sözü verelim:
 Bura Çeşme adeta kör tuttuğunu öpüyor ,gündüz yada gece brr beach Club a giderseniz ve şişe içki açtırmassanız burda personel yüzünüze bakmaz ,bardağınızı koyacak yer bulamassınız bir şişe içki 1000 lira civarında sebebi üçbeş popüler tip burada diye .
Fiş yok fatura yok eğlence Vergi Denetçileri ve SGK Müfettişeri bir hafta sonu, gündüz plaj için, gece eğlence için Aya Yorgi'de bulunan ünlü mekanlara gidin  fiyatları ve dönen parayı görün. Ne kadı kayda geçiyor? Tabii içeri sokarlarsa.image
 
 Bodrum'da o kadar çok plaj seçeneği var ki, beach club'a gitmezsiniz olur biter. Bodrum'da pek çok koydaki şemsiyeler için para ödemiyorsunuz. İçtiğiniz meşrubatın içkinin parasını ödeyip gidiyorsunuz. Fiyatlar da gayet makul. Beach clupları aıtıyorum ama.Çeşme'de halk tipi hizmet veren yerlerde bile şemsiye, şezlong paralı. Problem yer Çeşme bence.
 
image
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR