Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TFF'DE HAMİT ALTINTOP RÜZGARI
 TFF'DE  HAMİT ALTINTOP RÜZGARI
TFF’de yönetim kurulu üyesi ve Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop’un, Futbol Gelişim Direktörlüğünün kontrolünü de komple ele alarak Almanya’dan kendi istediği idareci ve teknik adamları getirmek istediğini TFF yönetim kurulu toplantılarında açıkca ortaya koymuştu.
7 Aralık 2022, 10:04
 
Türkiye Futbol Federasyonu çatısı altında aylardır Tolunay Kafkas ve Hamit Altıntop arasında sorun olduğu yönündeki iddiaları bir yenisi eklendi.
Bu hafta başında Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi bütün birimlerin maaşlarında düzeltme yapma kararı aldı. Ancak bu maaş düzeltme konusunda devre dışı bırakılan bir birim dikkatleri çekti.
 
Maaş zammından muaf tutulan bu birimin adı ülke futbolunun genç yeteneklerinin takibini yapan Genç Milli takımların organizasyonunun yapıldığı Futbol Gelişim Direktörlüğü.
 
Futbol Gelişim Direktörlüğü’nün başında Tolunay Kafkas ve Oğuz Çetin’in bulunması ise aylardır konuşulan Hamit Altıntop ile bu ekip arasında sorun olduğu iddialarını daha da güçlendirmiş oldu.image
 
HAMİT ALTINTOP KONTROLÜ ELE ALDI
TFF’de yönetim kurulu üyesi ve Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop’un, Futbol Gelişim Direktörlüğünün kontrolünü de komple ele alarak Almanya’dan kendi istediği idareci ve teknik adamları getirmek istediğini TFF yönetim kurulu toplantılarında açıkca ortaya koymuştu.
 
Yaşanan bu gelişme sonrası Altıntop ve Tolunay Kafkas arasında hakimiyet savaşı başlamıştı. Kafkas’ın yakın zaman içerisinde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye altyapı ile ilgili bir sunum yaptığı ancak istediği ilgiyi göremediği de sızan bilgiler arasında yer alıyor.
 
Hamit Altıntop’un TFF’de tek güç olma isteği ve istenilen başarıya ulaşamayan Tolunay Kafkas’ın koltuğu bırakmama inadı sonunda görünen o ki, zararı Gelişim Direktörlüğü’nün altında çalışan idari personelden, çaycıya, teknik adamlara kadar birçok isim çekecek.
 
Maaş zammı konusunda yaşanan süreç TFF bünyesinde Kafkas ekibine, “Bırakın gidin” mobbingi olarak açık şekilde dillendiriliyor. Kendisi üzerinden ekibine yapılan bu operasyona Tolunay Kafkas’ın nasıl bir tepki göstereceği ise merak konusu oldu.
 
65 YAŞ ÜSTÜYLE YOLLAR AYRILIYOR
Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminin aldığı kararlar arasında sadece Gelişim Direktörlüğünü maaş zammı kapsamı dışında bırakmak yok. Ayrıca 65 yaş üstü bütün idari personel ve teknik adamlarla da yollar ayrılıyor. Belirlenen yaş sınırı üzerindeki bütün isimlerle temasa geçen TFF İnsan Kaynakları Birimi yasal bildirimleri yapmaya başladı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR