Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY KONYA'DAN LİDERLİĞİ DEVRALDI
GALATASARAY KONYA'DAN LİDERLİĞİ DEVRALDI
Galatasaray, haftaya lider giren Konyaspor'u mağlup ederek rakibinin yerine liderlik koltuğuna oturdu.Ligde üst üste 5. galibiyetini alan Galatasaray maç fazlasıyla ligde 1. sıraya yükseldi. Galatasaray ligin şu ana kadar gol yemeyen tek takımına birinci dakikada ligin erken golünü atarak başladı.
16 Eylül 2022, 19:45

 

Galatasaray ligin şu ana kadar gol yemeyen tek takımına birinci dakikada ligin erken golünü atarak başladı.

Süper Lig 'in 7. haftasının açılış maçında Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde iyi bir form yakalayan ve yeni yıldızlarıyla gücüne güç katan Galatasaray sahasında bu karşılaşmaya kadar kadar kalesinde gol bile görmeyen İlhan Palut'un çalıştırdığı Konyaspor 'u konuk etti. Taraftarlarının da desteğiyle Sarı-Kırmızılı ekip, Konyaspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı ve 3 puana uzandı.

image

Bu sonuçla birlikte üst üste 3. kez kazanan Galatasaray puanını 16'ya çıkardı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Nef Stadyumu'nda dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmaya taraftarının da desteği ile etkili başlayan Galatasaray, 1. dakikada Sergio Oliveira'nın golüyle 1-0 öne geçti. Portekizli futbolcu Sarı-Kırmızılı forma ile ilk kez fileleri havalandırırkeni Konyaspor ise bu sezon Süper Lig'de ise kez kalesinde gol gördü. Geriye düşmesinin ardından ataklarını sıklaştıran Yeşil-Beyazlı ekip 15. dakikada Endri Cekici'nin golüyle skoru 1-1'e getirdi. İlk yarının geri kalan bölümünde iki takım da etkili hücumlar gelitirmiş olsa da gol sesi çıkmadı ve devreye 1-1'lik eşitlikle girildi.
 
İkinci yarıda tempo daha düşük olsa da 82. dakikada Calvo'nun kendi kalesine attığı gol ile Galatasaray sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. 
 
image
 
ICARDI İLK KEZ FORMA GİYDİ
Galatasaray’ın yıldız transferi Mauro Icardi, ilk kez sarı-kırmızılı formayla maça çıktı.
Fransa’nın Paris Saint-Germain takımından kiralanan ve ilk kez bir müsabakada kadroya alınan Icardi, müsabakanın 62. dakikasında Bafetimbi Gomis’in yerine oyuna dahil oldu.
Sarı-kırmızılıarda sakatlığını atlatan Fredrik Midtsjö de 4 maç sonra süre buldu.
 
image
 
Maçta tansiyon yükseldi kaleci Sehic kırmızı kart gördü
Galatasaray'da Torreira'nın yerde kalması sonrasında Icardi ile Sehic arasında gerginlik yaşandı ve iki takım arasında tansiyon bir anda yükseldi.
Tansiyonun düşmesinin ardından hakem Abdülkadir Bitigen olaya karışan futbolcuları etrafında topladı. Konyaspor'da kaleci Sehic, ikinci sarı kartı gördü ve oyundan atıldı. Galatasaray'da ise Icardi ve Muslera sarı kart gördü.
 
Kart cezası dolan Abdülkerim Bardakçı’yı yedek kulübesinde oturturken, görevini iyi yapan Emin Bayram’a tekrar şans verdi. Sarı kırmızılı takımda oyuncuların performansı takım olarak yüksekmiş olmalı ki teknik direktör Okan Buruk maç öncesi konuşmasında, “21 kişilik kadroyu oluştururken zorlandık” dedi. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR