Güzel ülkemiz için yazıyoruz - GALATASARAY KASIMPAŞA'YI DEVİRDİ Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/38695/galatasaray-kasimpasayi-devirdi

 

GALATASARAY KASIMPAŞA'YI DEVİRDİ
GALATASARAY KASIMPAŞA'YI DEVİRDİ
Galatasaray Kasımpaşa karşısında geriye düştüğü maçta Gomis ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle 3 puana uzandı. Cimbom'un Harry Potter lakaplı suskun golcüsü Kerem, attığı 2 golle galibiyetin mimarı olurken sezonun siftahını yaptı.
11 Eylül 2022, 19:29
 
 
Galatasaray, Süper Lig'in 6 haftasında 1-0 geriye düştüğü maçta Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-2 mağlup etti.
 
Mücadelenin 16. dakikada Kasımpaşa 1-0 öne geçti. Ben Ouanes'in ortasında altıpas önünde kafa vuruşunu yapan Bahoken ağları havalandırdı. 20. dakikada Galatasaray beraberliği buldu. Yunus Akgün'ün yerden kale sahasına gönderdiği topu arka direkteki Gomis ağlara gönderdi: 1-1. 29. dakikada ceza sahası dışında Oliveira'nın şutunda top direkten döndü. İlk 45 dakika 1-1 eşitlikle sona erdi.
 
image
 
Galatasaray ikinci yarıya golle başladı. 50. dakikada Oliveira'nın defans arkasına bıraktığı ara pasta topla buluşan 'büyücü' lakaplı Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılıları 2-1 öne geçiren golü kaydetti. 69. dakikada fark 2'ye çıktı. Van Aanholt'un pasında kaleye uzak mesafede topla buluşan Kerem Aktürkoğlu, köşeye çok şık bir şut gönderdi ve skor 3-1'e geldi.
 
90. dakikada Kasımpaşa, Sadık Çiftpınar'ın attığı gole farkı 1'e indirdi.
 
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç Galatasaray'ın 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.
Bu sonucun ardından ligde 4. galibiyetine imza atan Cimbom, 13 puana yükseldi. Ligde 2 maç sonra kaybeden Kasımpaşa ise 6 puanda kaldı.