Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KRALİÇENİN ÖLÜMÜ FUTBOLU DURDURDU
KRALİÇENİN ÖLÜMÜ FUTBOLU DURDURDU
İngiltere Premier Lig, Kraliçe II. Elizabeth'in ölümü nedeniyle bu hafta sonu oynanacak maçların ertelendiğini duyurdu. Öte yandan Ada'daki diğer ülkelerde de futbol maçları ertelendi.
9 Eylül 2022, 13:45

 

İngiltere Premier Lig, Kraliçe II. Elizabeth'in ölümü nedeniyle bu hafta sonu oynanacak maçların ertelendiğini duyurdu. Öte yandan Ada'daki diğer ülkelerde de futbol maçları ertelendi.

70 yıl tahtta kalan ve 96 yaşında hayatını kaybeden İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in 10 gün sürecek yası nedeniyle İngiltere başta olmak üzere diğer Ada ülkelerinde de erteleme kararları alındı.
image
 
İngiltere Premier Lig resmi açıklama yaparak hafta sonu oynanacak maçların ertelendiğini duyururken, alt lig maçları da bu hafta sonu oynanmayacak. İngiltere’nin yanı sıra diğer ada ülkeleri Galler, İskoçya ve İrlanda’da maçlar ertelendi. Ayrıca tüm at yarışı organizasyonları, kriket ve rugby müsabakaları bu hafta düzenlenmeyecek.
 
SANAT DEVAM EDECEK
Spor müsabakaları ertelenirken ülke genelindeki tiyatrolar gösterilerine devam edecek. Bir dakikalık saygı duruşuyla başlayacak olan performanslar loş ışıklar altında düzenlenecek. Resmi yas döneminde TV kanalları da tüm programlarını değiştirdi ve eğlence programları bir süre rafa kalktı!
 
BAŞAKŞEHİR MAÇINDA SAYGI DURUŞU
 
Dün akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki Hearts-Başakşehir karşılaşması oynanırken İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in ölüm haberi resmi olarak açıklanmıştı. Temsilcimizin İskoçya ekibiyle oynadığı ve 4-0 kazandığı mücadelenin ikinci yarısının başlangıcında saygı duruşu yapıldı.
 
Öte yandan dün akşam İngiliz ve İskoç takımlarının oynadığı Avrupa maçlarında saygı duruşunda bulunuldu.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR