Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FRANSA'DA TRİBÜN ŞİDDETİ
FRANSA'DA TRİBÜN ŞİDDETİ
UEFA, Fransa’nın Nice takımıyla Almanya temsilcisi Köln arasındaki D Grubu mücadelesini iki takım taraftarları arasında tribünlerde yaşanan şiddet olayları nedeniyle erteledi.
8 Eylül 2022, 20:23
 
 
Salı ve Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi heyecanın ardından bugün de UEFA Avrupa Ligi ile Konferans Ligi grup aşaması maçları başladı. Ancak skandal bir olay Fransa'da yaşandı ve futbola gölge düştü.
 
Fransa'da Allianz Riviera'da oynanacak maç öncesinde iki takım taraftarı arasında gerginlik yaşanırken olaylar büyüyerek fiziksel temasa dönüştü.
 
image
 
UEFA Konferans Ligi'nde Fransız temsilcisi Nice ile Alman ekibi Köln arasında oynanacak maç taraftar olayları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.
 
RMC Sport'un haberine göre; tribünlerde arbede yaşandı ve taraflar arasında sis bombası atıldı. Bir taraftar tribünden düştü ve ciddi bir şekilde yaralandı. Sağlık görevlileri düşen taraftara müdahele ettiler. 
 
Bu yaşananların ardından UEFA iki takım yetkilileriyle görüşerek maçı iptal etti ve başka bir tarihe ertelemek zorunda kaldı.
 
Köln'den açıklama
 
Köln Kulübünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Nice ile oynayacağımız maç, tribündeki taraftar grupları arasında yaşanan şiddet olayları nedeniyle ne yazık ki ertelenmiştir. UEFA, güvenlik toplantısı yapıyor. Şiddetin her türlüsünü kınıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR