Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DÜNYA YILDIZI ICARDİ İSTANBUL'A GELDİ
DÜNYA YILDIZI ICARDİ İSTANBUL'A  GELDİ
Galatasaray'ın kiralık olarak anlaşmaya vardığı Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi, İstanbul'a geldi.Özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen Icardi'yi sarı-kırmızılı taraftarlar büyük coşkuyla karşıladı.Kulüp yetkililerince karşılanan Icardi'ye menajerliğini de üstlenen eşi Wanda Nara ile çiftin çocukları eşlik etti. .
7 Eylül 2022, 21:23

 

Galatasaray'ın yeni golcüsü Mauro Icardi ailesiyle birlikte Roma'dan bindiği uçakla günün son dakikalarında İstanbul'a geldi.

Galatasaray’ın uzun süredir kadrosuna katmak için mesai harcadığı Mauro Icardi, sarı-kırmızılı takımla anlaşmaya vardı. Galatasaray, PSG ile kiralık anlaşmasına vardı. Arjantinli oyuncu ailesiyle birlikte Atatürk Havalimanı’na 23.30’da geldi.
 
                            image
İndikten sonra pasaport kontrolleri yapılan Icardi, kendisini karşılayan binlerce Galatasaray taraftarıyla ilk kez karşılaştı. Arjantinli golcü, sarı-kırmızılı taraftarlara üçlü çektirdi.
 
“UZUN ZAMANDIR GÖRÜŞÜYORDUK”
Havalimanında taraftarlara üçlü çektirdikten sonra kısa bir açıklama yapan Icardi, “Daha buraya gelmeden taraftarların ilgisi inanılmazdı. Dışarı çıkıp taraftarları görmek için sabırsızlanıyorum. Uçakta üçlü çektirmeyi bana anlattılar. Çok uzun zamandır Erden Timur’la görüşüyorduk. Bu sürecin kulüp için zor olduğunu biliyordum ama ailemle birlikte buraya geldiğimiz için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.
 
                image

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR