Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY'DAN MUHTEŞEM FİNAL
GALATASARAY'DAN MUHTEŞEM FİNAL
Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, sahasında Gaziantep FK’yı konuk etti. Net galibiyet için sahaya çıkan sarı-kırmızılı ekip, zorlu maçtan 2-1 galip ayrıldı.Maçın ilk yarısının son anlarında Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
5 Eylül 2022, 20:24

 

Süper Lig 5. haftasında oynanan Galatasaray-Gaziantep FK maçının ilk yarısı gerilimli dakikalara sahne oldu.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanan Galatasaray-Gaziantep FK maçının ilk yarısı hem gollü hem de olaylı geçti.

image

Önce Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç ile Galatasaray'ın yıldızı Sergio Oliveira kafa kafaya geldi, birkaç dakika sonra sarı kırmızılı ekip 10 kişi kaldı.

Galatasaray'ın stoperlerinden Abdülkerim Bardakçı, 31. ve 45. dakikada gördüğü sarı kartlar sonucunda kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. 

                 image

Galatasaray ile Gaziantep FK kozlarını paylaştı. Nef Stadyumu'nda oynanan mücadele nefes kesti, her an tempo yüksekti, bir futbol maçında olabilecek her şey yaşandı... Sarı-Kırmızılılar taraftarının desteğiyle maça hızlı başladı ancak golü Kırmızı-Siyahlılar buldu. Angelo Sagal attığı golle Gaziantep'i 1-0 öne geçirdi.

          image

Bu dakika sonrasında Galatasaray baskıları rakip kalede iyice arttı, beraberlik golü 36'da Bafetimbi Gomis'in kafasıyla geldi: 1-1. Aslan'ın bu sezon attığı 3 golün de sahibi olan Gomis, Nef Stadyumu'nu coştururken, 41'de Sacha Boey direğe takıldı, 44'te moraller bozuldu. Abdülkerim Bardakcı ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İlk yarı sona erdi.
  image
 
Gomis penaltı kaçırdı
İkinci devrede de Sarı-Kırmızılılar 10 kişi olmasına rağmen oyun üstünlüğünü elinde bulunduran taraftı. 68'de Oliveira'nın harika frikiğinde top üst direkten dışarı çıktı, 73'te Aslan penaltı kazandı. Maçın yıldızı Gomis topun başına geçti ancak Günay'ı geçemedi, penaltı kaçtı. Kalan dakikalarda Galatasaray bastırdı, aranılan gol 90+2'de Kitsiou'nun kendi kalesine attığı sayıyla geldi ve mücadele Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. 
 
Bu sonuçla Cim Bom 10 puana yükselirken, Gaziantep de bu sezonki ilk yenilgisini yaşadı ve 10 puanda kaldı. 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR