Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PEDALLAR CUMHURBAŞKANI İÇİN ÇEVRİLECEK
PEDALLAR CUMHURBAŞKANI İÇİN ÇEVRİLECEK
Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, 10 Nisan Pazar günü Bodrum'dan başlayıp, 17 Nisan Pazar günü İstanbul'da sona erecek olan 57.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu hakkında bilgi verdi.
6 Nisan 2022, 17:14

 

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, bugün Küresel Gazeteciler Konseyi  Başkanı  Mehmet Ali Dim’i makamında ziyaret etti. Müftüoğlu, 10 Nisan Pazar günü Bodrum'dan başlayıp, 17 Nisan Pazar günü İstanbul'da sona erecek olan 57.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu hakkında bilgi verdi.

image

 57. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun tarihteki en uzun tur olacağını belirten Müftüoğlu, “57. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 10-17 Nisan arasında Bodrum’dan başlayıp, Çanakkale Köprüsü’nden geçerek İstanbul etabı ile sona erecek. 57. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, kilometre olarak tarihteki en uzun tur olacak. 14 ülkeden 25 takım ve toplam 175 sporcunun yarışacağı 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 5 kıtada, 190 ülkede canlı yayınlanacak'' .

image

Tura Avusturalya ve Yeni Zelanda’dan da takımlar katılacak. Bu yıl doğa ve tarihe saygı mottosuyla yola çıktık. Hem doğanın korunması hem de Çanakkale Köprüsü’nü geçerek, gelişen Türkiye’nin ana yüzünü göstermeyi hedefliyoruz. 57’inci Şehit Piyade Alayı’nda 57’inci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Yarışlarının bir etabını bitirmiş olacağız. Bu turun, gelişen Türkiye’nin mega projesinden geçerek İstanbul’a ulaşmamızı sağlayan, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nu himayelerine alan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bu organizasyonda bizim liderliğimizi yapan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet M. Kasapoğlu’na, desteklerini esirgemeyen turizm bakanımıza, 25 takımdan 23 tanesi dışarıdan geliyor, bu takımlarla olan iletişimde ve dışişlerinde bize büyük katkılar sağlayan şehrimizin lideri Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na bisiklet ailesi olarak özel bir teşekkür ediyoruz” dedi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR