Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FRANSIZ FUTBOLCU GİRESUN'DA KORKU İÇİNDE!
FRANSIZ FUTBOLCU GİRESUN'DA KORKU İÇİNDE!
Giresunspor'un futbolcusu Younousse Sankhare'nin Fransa basınına verdiği röportaj olay yarattı. Giresun'da başkan tarafından tehdit edildiğini söyleyen Sankhare, elektrik ve internetinin kesildiğini iddia etti.
9 Şubat 2022, 13:16
 
 
Süper Lig ekiplerinden Giresunspor’un sezon başında transfer ettiği Younousse Sankhare, Fransa’nın ünlü gazetesi L’equipe’e şok edici bir röportaj verdi.
 
32 yaşındaki futbolcu, Giresun’da yaşadıklarıyla ilgili olay yaratan iddialarda bulundu, “Evimde elektrik yok. Telefonumu arabada şarj ediyorum. Güvenliğimden endişeliyim” ifadelerini kullandı.
 
Kulüp yönetimiyle arasında sorunlar olduğunu söyleyen Sankhare, “Sportif Direktör dairemi ve arabamı iade etmemi istedi. Mümkün olabilecek her türlü baskıyı yapıyorlar. Başkan açıkça tehdit etti” dedi.
 
image
 
Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, hukuki bir süreç olduğu için açıklama yapmak istemediğini ve konuyla ilgili olarak kulüpten resmi bir açıklama geleceğini belirtti.
 
İşte Sankhare’nin açıklamaları:
 
“BAŞKAN BAŞINA GELECEKLERDEN SORUMLU DEĞİLİM DEDİ”
“Bazen güvenlik olmuyor ve tesislere tek başına gitmek zorunda kalıyorum. Antrenman sahasına şüpheli insanların geldiğini görüyorum, bu beni korkutuyor. Güvenliğim için endişeleniyorum, sakin değilim.
 
Başkan bana ‘Taraftarlar sana çok kızgın. Bundan sonra başına gelebileceklerden ben sorumlu değilim’ dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum.”
 
“ HALKA AÇIK YERLERE ÇIKAMIYOR SALDIRI KORKUSU VAR…”
Öte yandan Sankhare’nin avukatı şu ifadeleri kullandı: “Onu göndermek için ellerinden ne geliyorsa yaptıklarını gördük. Bu şizofrenik bir davranış. Başkan Sankhare’nin adresini taraftara açıklayabileceğini söyledi, ki en büyük korkumuz da bu olur. Ona halka açık yerlerde dolaşmasını, asla yalnız kalmaması gerektiğini söyledim. Büyükelçilikle temas kurduk ve bekliyoruz.”
 
PSG altyapısında yetişen orta saha oyuncusu Sankhare, daha önce Dijon, Guingamp, Lille, Bordeaux, CSKA Sofia ve Panathinaikos takımlarında forma giydi. Sezon başında Giresunspor’a transfer olan Sankhare, 9 maçta yer aldı.
 
GİRESUNSPOR’DAN AÇIKLAMA
 
Süper Lig ekibi Giresunspor, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Bazı basın yayın organlarında ve sosyal mecralarda futbolcumuz Younousse Sankhare ile ilgili yer alan asılsız haber ve iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzü suçlayıcı ve küçük düşürücü bu art niyetli tutum ve davranışları tamamıyla reddediyoruz. Konu ile ilgili tüm hukuki süreçler başlatılmış olup kulübümüz tarafından detaylı bilgilendirme kamuoyu ile ayrıca paylaşılacaktır. Bugüne kadar kadromuza kattığımız hiçbir futbolcumuz ile böyle bir problem yaşamadığımız gibi kadromuzda yer alan ve ailemizin bir parçası olarak gördüğümüz tüm oyuncularımızın gerek şehrimizde gerekse takımımızda bulunmaktan gayet mutlu olduklarının bilinmesini ister, konunun takdirini kamuoyuna bırakırız.”

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR