Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GOL KRALI GOMİS GERİ DÖNDÜ
GOL KRALI GOMİS GERİ DÖNDÜ
Galatasaray'da transferler İstanbul'a gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde takıma dahil olan Inaki Pena'nın ardından Bafetimbi Gomis de İstanbul'a geldi. Fransız golcüyü taşıyan uçak Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Gomis'i, havalimanında az sayıda sarı-kırmızılı taraftar karşıladı.
1 Şubat 2022, 20:23
 
Galatasaray’ın yeniden kadrosuna katmak için anlaşma sağladığı Fransız golcü Bafetimbi Gomis bugün İstanbul’a geldi. 36 yaşındaki eski Galatasaraylı gol kralı oyuncu, 18:00’de Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı.
 
“GALATASARAY BENİM AİLEM”
Uçaktan iner inmez  konuşan Gomis, “Galatasaray benim ailem, buraya döndüğüm için çok mutluyum. Galatasaray, Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük kulübü ve burada güzel işler yapacağız” ifadelerini kullandı.
 
Twitter’dan bir paylaşımda bulunan Gomis yola çıktığını duyurarak, “Benim için değerli olan insanların yanında olmak ve bir aslan olarak görevimi yapmak için İstanbul’a geliyorum.-” demişti.
 
Gomis 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşmeye imza atacak. Fransız golcü, Galatasaray’dan ligin kalan bölümü için 650 bin Euro garanti yıllık ücret alacak. Ayrıca ligin 2. yarısında 10 gol atarsa sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzayacak.
 
image
 
ŞAMPİYONLUK YAŞADI VE GOL KRALI OLDU
2017-18 sezonunda Galatasaray formasıyla Süper Lig şampiyonluğu yaşayan ve 29 golle gol krallığı yarışında zirvenin sahibi olan 36 yaşındaki Gomis, 2018'den beri Suudi Arabistan'da devam eden kariyerini Türkiye'de sürdürme kararı aldı. Galatasaray Başkanı Burak Elmas, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Gomis'in transferi konusunda görüşmeler yapıldığını duyurmuştu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR