Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÇIPLAK ADAM FUTBOLU GÖLGELEDİ!
ÇIPLAK ADAM FUTBOLU GÖLGELEDİ!
Granada ve Manchester United maçında , seyircisiz maçta sahaya giren çıplak giren kişi gecenin konusu oldu. Herkesin şaşkınlıkla izlediği kişinin, aslında Granada şehrinde çıplaklığı ile meşhur Olmo Garcia olduğu ortaya çıktı.
9 Nisan 2021, 11:11
 
UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında Granada ve Manchester United maçında  seyircisiz stadın içinden  sahaya giren çırılçıplak giren Olmo Garcia adlı kişi Avrupa'da futbol gündeminin önüne geçti.
 
image
 
Maça çıplak olarak giren herkesin şaşkınlıkla izlediği kişinin,  Granada şehrinde çıplaklığı ile meşhur Olmo Garcia olduğu ortaya çıktı.
 
İspanya’da oynanan Granada-Manchester United karşılaşması, İngiliz ekibinin 2-0’lık galibiyetiyle sona erdi ancak, maçın ve gecenin en ses getiren olayı çıplak bir adamın sahaya dalmasıydı. Corona virüsü önlemleri nedeniyle seyircisiz oynanan maçın ilk dakikalarında çırılçıplak vaziyette sahaya giren Olmo Garcia adlı kişi, güvenlik görevlilerini bir süre koşturduktan sonra sahadan çıkartılabildi.
 
image
 
İngiliz futbolcular olay karşısındaki şaşkınlığını koruyamazken, Granadalı futbolcular ise bu duruma alışıktı. Çünkü sahaya giren Olmo Garcia isimli şahıs, Granada şehrinde ünlü ve turistlerin ve halkın tanıdığı  ‘Granada’nın çıplak adamı’ydı.
       image
 
Uzun süredir Granada şehrinde çırılçıplak dolaşan Olmo Garcia, yıllar önce verdiği bir röportajda “Benim için saflığı, huzuru talep etmenin ve elbiseleri çıkardığın zaman seni çevreleyen her şeye karşı daha samimi olduğunu göstermenin bir yolu” sözleriyle neden çıplak dolaştığını açıklıyor.
 
image
 
Çıplak protestocu Olmo Garcia insanları sosyal ağlarda güldürüyor
 
Kendini''çıplak mesih '' ilan eden ve çıplak yaşayanm bu kişi yine gündemde. Maçta  çıplak olarak koşması insanları şok etti.
Olay Avrupa sosyal ağlarında kahkahalara neden oldu. Önce sahaya koştu ve sonra tezahürat yaparak çimenlere uzandı.
              image
 
İddialara göre, Olmo Garcia, 2004 yılından beri sporcular için protein ve gıda satışı yapan büyük bir endüstriyel deponun sahibi. Kendi iddiasına göre ise, spor destek ürünleri üreticisi olarak ülke çapında spor beslenme pazarında bir mihenk taşı. Bahreyn, Ekvador ve ABD’ye yaptığı seyahatlerin ardından 2016 yazında kendisini ‘daha iyi bir insan’ olarak hissetmek için çıplak gezmeye başladı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR