Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DAİRELER NEREDE ?
DAİRELER NEREDE ?
Beşiktaş eski başkanı Ekrem Orman başkanlığı bıraktı fakat yolsuzluk iddiaları onun peşini bırakmadı. Taraftarın "Paralar nerede?" protestosu Orman'ın başkanlık sürecinin sonunu getirmişti. Fikret Orman, geçen hafta yapılan Divan Kurulu'nda , "Daireler nerede?" sorusuyla muhattap oldu.
25 Şubat 2020, 07:31
 
Maçlarda Beşiktaş taraftarının "Paralar nerede?" diye protesto etmesi sonrası başkanlığı bırakan Fikret Orman, geçen hafta yapılan Divan Kurulu'nda , "Daireler nerede?" sorusuyla muhattap oldu.
 
 Beşiktaş İcra Kurulu Başkanı ve Genel Sekreteri Mesut Urgancılar, 2017'de 7.5 milyon liraya alınan dairelerin ortada olmadığını açıklamıştı. 
 
Urgancılar'ın, "DKY İnşaat'tan 2017'de 11 daire alınmış, 7.5 milyon lira ödenmiş. Ama daireler ortada yok! Tapusu da yok! Ve 2017'de alınan dairlere 2014'te bir banka çoktan ipotek koymuşmuş! Yani ayıplı mal almışız. Parasını vermişiz fakat ortada mal yok! Hukuki süreç başlatıldı" sözü camiada ses getirdi.
 
Urgancılar'ın sözünü ettiği ve bugün kayıp olan dairelerle ilgili dönemin başkanı Fikret Orman, 29 Mart 2017'de Vodafone Park'ta bir imza töreni düzenlemiş, törene  DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ile şirketin onursal başkanı İbrahim Dumankaya da katılmıştı. Orman burada yaptığı açıklmada, söz konusu dairelerin yurt dışından gelen sporcular için kullanacaklarını belirterek, şunları söylemişti:
 
"Çok fazla sporcumuz var. Beşiktaş, yurt dışından gelen sporculara kiralar ödeyerek yer tutuyor. Ondan yavaş yavaş uzaklaşmak istedik. Futbol harici branşlarımız için DKY'nin Kağıthane'deki projesine yatırım yaptık. 11 daire satın aldık. Dairelere kiralar ödüyoruz. Artık ödemek istemiyoruz. Basketbol, voleybol ve hentbol takımı oyuncuları için buraları değerlendirmek istiyoruz"
 
Ne var ki Ahmet Nur Çebi yönetimi kulüp envanterinde söz konusu 11 daireyi bulamadı

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR