Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE KADIKÖY'DE AĞIR YARALI
FENERBAHÇE KADIKÖY'DE AĞIR YARALI
Fenerbahçe'nin Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldığı Süper Lig 21'inci hafta mücadelesinin ardından ligin zirvesi tam karıştı.
9 Şubat 2020, 11:42

 

Haftanın sonucu merakla beklenen mücadelesinde Fenerbahçe ve Alanyaspor sahadan beraberlikle ayrılırken, ligin zirvesi tam karıştı.

ZİRVE KARIŞTI

Sarı-Lacivertliler dün akşam Alanyasor karşısında şok sonuç aldı FB sahaya çıkarken, Kadıköy’de beş maçtır üst üste galip geliyordu. Başakşehir, Beşiktaş, Gençlerbirliği, Kasımpaşa ve Konyaspor gibi önemli sınavları seyircisi önünde arka arkaya kazanan Fenerbahçe’ye çelmeyi takan takım Alanyaspor oldu. Sarı Kanaryalar böylece, şampiyonluk yolundaki rakipleri Trabzonspor ve Beşiktaş’ın galip geldiği haftada ciddi bir yara almış oldu. Önümüzdeki hafta Ankaragücü deplasmanında bu kaybı telafi etmeye çalışacak olan Fenerbahçe, bir sonraki hafta sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak ve zirve yarışının yeniden şekillenebileceği bir 90 dakika oynanacak.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Aytemiz Alanyaspor, 29. dakikada Papiss Cisse'nin penaltıdan attığı golle 1-0 önde tamamladı. Sarı-lacivertliler, ikinci yarıda rakibine 53. dakikada penaltıdan Max Kruse'yle karşılık verdi.
 
Konuk ekip 61. dakikada Cisse'yle penaltı vuruşundan yararlanamadı. Fenerbahçe, girdiği pozisyonları gole çeviremedi ve puan kaybı yaşadı.
 
Son iki haftada 5 puan kaybeden Fenerbahçe, 38 puanda kaldı. Sarı-lacivertliler, birer maçı eksik Trabzonspor ve Demir Grup Sivasspor'un 3 puan gerisinde yer alıyor.
 
Aytemiz Alanyaspor ise puanını 39'a çıkararak yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı.
 
image
 
Alanyaspor, VAR uyarısıyla penaltı kazandı
 
Aytemiz Alanyaspor, karşılaşmanın ilk yarısında VAR'dan gelen uyarı sonucu penaltı kazandı. Jailson topa eliyle müdahale ettiği pozisyonda hakem Ümit Öztürk, ilk önce korner kararı verdi. VAR odasından gelen uyarı sonucunda pozisyonu izleyen Öztürk, 24. dakikada penaltı noktasını gösterdi.
 
Jailson ikinci kez penaltı yaptı
 
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Jailson, maçta iki kez penaltıya sebebiyet verdi.
 

 

Stoperde forma giyen Jailson, 24. dakikadan sonra 59. dakikada da Djalma Campos'a ceza sahasında yaptığı faulle rakibinin penaltı kazanmasına neden oldu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR