Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SİVASSPOR UZATMADA YIKILDI
SİVASSPOR UZATMADA YIKILDI
Gençlerbirliği, Süper Lig’in 16. haftasında lider Demir Grup Sivasspor’u konuk etti. 90+6'da Sivassporlu Yatabare'nin attığı röveşata golüyle mücadele 2-2 sona erdi
22 Aralık 2019, 17:15
 
Süper Lig’de 16. hafta mücadelesinde Hamza Hamzaoğlu’nun takımı Gençlerbirliği ile Rıza Çalımbay’ın çalıştırdığı lider Sivasspor kozlarını paylaştı. Eryaman Stadyumu’nda oynanan karşılaşma 2-2’lik eşitlikle sona erdi
 
Karşılaşmada Sivasspor, 24. dakikada Arouna Kone’nin golüyle öne geçerken ilk devre bu skorla tamamlandı. Fernando’nun ısınma hareketleri sırasında sakatlanması nedeniyle 11’e dahil olan Kone, takımının golünü atmasını bildi.
 
VAR KARARI İLE ÖNE GEÇTİLER
 
Mücadelenin ikinci yarısına çok hızlı başlayan Gençlerbirliği arka arkaya goller buldu. 56’da Bogdan Stancu eşitliği getirdi. 58’de Ayite skoru 2-1 yaptı. Sağ kanattan gelişen Gençlerbirliği atağında kale önünde oluşan karambolde Ayite topu ağlara gönderdi. Önce ofsayt bayrağı kaldırılan pozisyonla ilgili yapılan VAR incelemesinin ardından hakem Halis Özkahya golü verdi.
 
YATABARE SKORU EŞİTLEDİ
 
Sivasspor 90+6’da hayat buldu! Uzatmaların son saniyesinde röveşata ile golü kaydeden Mustapha Yatabare maça dengeyi getirdi ve lider Sivasspor’a çok kritik 1 puan kazandırdı.
 
Sivasspor’un kalecisi Mamadou Samassa ise yaptığı birbirinden kritik kurtarışlarla takımının oyuna tutunmasını sağlarken kazanılan puanda da önemli aktörlerden oldu.
 
LİDER SİVASSPOR TUTUNDU
 
Alınan bu sonucun ardından Gençlerbirliği puanını 18 yaparken, Sivasspor ise 34 puana çıktı. Sivasspor’un 7 haftalık galibiyet serisi son bulurken yenilmezlik serisi devam etti.
 
Ligin ilk devresinin son maçında Gençlerbirliği deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Sivasspor ise sahasında Göztepe’yi konuk edecek.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR