Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YUSUF YAZICI TRANSFERİ BİTTİ
YUSUF YAZICI TRANSFERİ BİTTİ
Yusuf Yazıcı'da Fransız ekibi Lille mutlu sona ulaştı. Lille ile Trabzonspor arasında süren pazarlıklar sonucu anlaşma sağlandı Fransız kulübü 22 yaşındaki oyuncu için bordo mavililere 17.5 milyon euro ödeyecek.
4 Ağustos 2019, 16:19
 
Yusuf Yazıcı'da Fransız ekibi Lille mutlu sona ulaştı.
 
Lille ile Trabzonspor arasında süren pazarlıklar sonucu anlaşma sağlandı.Fransız kulübü 22 yaşındaki oyuncu için bordo mavililere 17.5 milyon euro ödeyecek. Trabzonspor, 25 yaşındaki stoper Edgar Le'nin yüzde 50 hakkını ve Yusuf'un bir sonraki transferinden yüzde 20 pay alacak.
 
Trabzonspor’un yıldızı Yusuf Yazıcı yuvadan ayrılıyor…
 
Yusuf Yazıcı Lille'e transfer oldu. Fransız kulübü, Bordo-Mavililere 17.5 milyon Euro, Edgar Le'nin yüzde 50 bonservisi ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay ödeyecek.
 
Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik'ten sonra Lille forması giyen ikinci Türk futbolcu olacak. Öte yandan Yusuf Yazıcı da kendi Instagram hesabından bir veda mesajı yayınladı.
 
Paylaştığı mesajda Yusuf, "A Takımı'nda kaptanlık bandını taktığım ve bu güzide formayı giymekten gurur duyduğum Trabzonsporum'dan ayrılma konusunda kararımı vermiş bulunmaktayım" dedi.
 
Uzun süredir Fransız Kulübü Lille’in radarında olan Yusuf, transfer sezonunun en gözde isimleri arasında yer alıyordu.
 
Lille’in Yusuf için verdiği ilk teklif bordo mavili yönetimi tatmin etmedi. Özellikle başkan Ahmet Ağaoğlu’nun ortaya koyduğu net tavır iki kulüp arasında uzun pazarlıkların yaşanmasına neden oldu. Trabzonspor cephesi Yusuf’un bu sezon da takımda kalmasını ve beklentilerin çok yüksek olduğu sezonda takımı sırtlamasını istiyordu.
 
image
 
KARİYERİNDE YENİ BİR EŞİK ATLAMAK İSTİYORDU
 
Ancak Yusuf Yazıcı da Lille’in teklifini bir fırsat olarak görüyordu. Avrupa’da kendisini kanıtlamak isteyen 22 yaşındaki genç yıldız, Türkiye’yi ve Trabzonspor’u temsil ederek kariyerinde yeni bir eşik atlamak istiyordu. Lille’in ilk teklifi sonrası Trabzonspor’a bu konudaki görüşlerini aktaran Yusuf yönetimin vereceği karar için beklemeye geçti. Bu sırada yönetim kurulundaki bazı isimler Yusuf Yazıcı’yı takımda kalması yönünde ikna etmek için çok uğraş verdi. Ancak Yusuf ayrılmakta kararlıydı…
 
17.5 MİLYON EURO VE EDGAR LE TEKLİFİ
 
Lille yetkilileri menajerler aracılığı ile ilettiği tekliflerinden sonra başkan Ağaoğlu’nu ikna etmek için Türkiye’ye geldi… Yusuf Yazıcı’nın transferinin Türkiye rekoru olması gerektiğini belirten Ağaoğlu, Lille yetkilileri ile sıkı bir pazarlığa girişti. Kapıyı 14 milyon Euro’dan açan Fransızlar tekliflerini 17.5 milyon Euro’ya kadar çıkardı ve stoper bölgesinde eksiği bulunan Trabzonspor’a Edgar Le’yi önerdi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR