Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MESUT ÖZİL'E BIÇAKLI SALDIRI
MESUT ÖZİL'E BIÇAKLI SALDIRI
Mesut Özil ve takım arkadaşı Sead Kolasinac'a İngiltere'nin başkenti Londra'da bir restoran çıkışında eli bıçaklı kişi ya da kişiler tarafından saldırı girişiminde bulunuldu.Mesut'un takım arkadaşı Kolasinac saldırganları uzaklaştırdı
25 Temmuz 2019, 22:57
 
Arsenal'in Türk asıllı oyuncusu Mesut Özil ve takım arkadaşı Sead Kolasinac, İngiltere'nin başkenti Londra'da saldırıya uğradı. 
 
Mesut Özil ve takım arkadaşı Sead Kolasinac'a İngiltere'nin başkenti Londra'da bir restoran çıkışında eli bıçaklı kişi ya da kişiler tarafından saldırı girişiminde bulunuldu. 
 
image
 
Başında kask bulunan bıçaklı kişi ile Özil ve Kolasinac arasında arbede yaşandı. Çevredekilerin endişe dolu bakışları arasında yaşanan gerginlik sırasında Özil, aracına girerken, Kolasinac'in ise bir süre daha saldırıganla mücadele ettiği görüldü.
 
image
 

Saldırı anının video görüntülerinde, Özil'in takım arkadaşı Sead Kolasinac'ın iki saldırganı uzaklaştırmaya çabaladığı görüldü.

Sosyal medyada paylaşılan videoda Kolasinac'ın bir araçtan atlayarak motorsikletle araca yaklaşan maskeli saldırganları uzaklaştırmaya çalıştığı, saldırganların 26 yaşındaki Kolasinac'a bıçak salladığı görülüyor.

 
Olaydan sonra gasp amacıyla saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen kasklı saldırgan, motosikletle bölgeden uzaklaştı.
 
Özil ve Kolasinac'in yara almadan kurtulduğu saldırıdının ardından polis, şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.
 
image

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR