Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞAKŞEHİR TAM YOL İLERİ
BAŞAKŞEHİR TAM YOL İLERİ
Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında evinde Atiker Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Ev sahibi ekip bu sonuçla en yakın takipçisi Galatasaray ile arasındaki puan farkını 6'ya yükseltti.
7 Nisan 2019, 19:14
 
 
Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında lider Medipol Başakşehir, Atiker Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Evinde üst üste 3. galibiyetini alan Turuncu-Lacivertliler, puanını 61 yapıp Galatasaray'la arasındaki 5 puanlık farkı korudu. Kazanmama serisi 8 maça yükselen Atiker Konyaspor ise 35 puanda kaldı.
 
ELIA ATTI, VAR İPTAL ETTİ
 
Dengeli başlayan mücadelenin 18. dakikasında ev sahibi öne geçti. Visca'nın sağdan içeri çevirdiği topu ön direktör kontrol edip Serkan'ın bacak arasından ağlara gönderen Elia'nın golü VAR incelemesi sonrası ofsayt nedeniyle iptal edildi. 31. dakikada İrfan Can Kahveci'nin etkili şutunu kaleci Serkan parmaklarının ucuyla çeldi. Kalan sürede iki takımın da çabaları sonuç vermezken ilk yarı 0-0 noktalandı.
 
image
 
MOSSORO ÖNE GEÇİRDİ
 
Karşılaşmanın 50. dakikasında Başakşehir öne geçti. Sağ kanattan çizgiye inen Robinho'nun içeri çevirmek istediği top önce savunmaya sonra da kendisine çarpıp boşta kaldı. Uzaklaştırmak için hamle yapan Ali Turan'dan önce davranan Mossoro, topu boş kaleye yolladı. Konyasporlular, faul itirazı yapsa da hakem Serkan Çınar santrayı gösterdi: 1-0.
 
VİSCA'DAN HARİKA GOL
 
Oyunun kontrolünü eline alan Başakşehir, 50. dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ kanatta topla buluşan Visca, önünü boşaltıp dar açıya rağmen mükemmel vurdu ve takımını rahatlattı: 2-0.
 
image
 
MAÇTAN NOTLAR
 
Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Atiker Konyaspor'u konuk eden Medipol Başakşehir'de Arda Turan, belindeki sakatlık nedeniyle maç kadrosunda yer almadı.
 
Turuncu-lacivertli takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, Arda Turan'ın yokluğunda sol kanatta Hollandalı futbolcu Eljero Elia'ya ilk 11'de şans verdi.
 
Abdullah Avcı, son oynadıkları İstikbal Mobilya Kayserispor maçındaki kadrosuna göre bu mücadelede 3 değişikliğe gitti.
 
Avcı, Kudriashov, Gökhan İnler ve Arda Turan'ın yerine, Emre Belözoğlu, Eljero Elia ve Gael Clichy'yi ilk 11'de sahaya sürdü.
 
İstanbul ekibinde Gökhan İnler ve Alexandru Epureanu, sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR