Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CİMBOM MALATYA'YI ÜÇLEDİ
CİMBOM MALATYA'YI ÜÇLEDİ
Süper Lig'in 27. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-0 yenerek, lider Medipol Başakşehir'le arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 3'e indirdi.
6 Nisan 2019, 18:15
 
Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı ile Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta heyecanı devam etti. Zorlu maçta Galatasaray 3-0'lık skorla galip geldi ve kritik bir üç puan elde etti.
 
Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 27. hafta heyecanı devam etti. Son olarak Ziraat Türkiye Kupası’nda rakibini konuk eden ve 0-0 berabere kalan Galatasaray, zirve takibi için kazanmak istiyordu. Aslan, sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı ve kritik bir üç puan elde etti.
 
image
 
Galatasaray bu sonuçla puanını 55’e yükseltti ve maç fazlasıyla lider Medipol Başakşehir’le farkı üçe indirdi. Evkur Yeni Malatyaspor ise maç fazlasıyla 37 puanla 5. sırada kaldı. Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri 45+4’te ve 89’da (penaltı golleriyle) Mbaye Diagne ve 50’de Emre Akbaba kaydetti.
 
image
 
Galibiyetin yanında Galatasaray’ı maçta üzen detay ise Marcao’nun sarı kartı oldu. Brezilyalı stoper 70’te gördüğü sarı kartla Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düştü. Gelecek hafta Aslan’ın Fenerbahçe’ye konuk olacağı dev maçta Marcao savunmadaki partneri Christian Luyindama ile birlikte cezalı. İkili tribünde maçı takip edecek. Terim’in Ryan Donk, Semih Kaya ikilisini kullanması bekleniyor.
 
image
 

Stat: Türk Telekom

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Mustafa Sönmez, Asım Yusuf Öz

Galatasaray: Muslera, Mariano, Marcao, Donk, Linnes, Fernando, Belhanda, Feghouli (Dk. 90 Muğdat Çelik), Emre Akbaba (Dk. 85 Selçuk İnan), Onyekuru (Dk. 83 Sinan Gümüş), Diagne

Evkur Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Robin Yalçın, Mina, Bülent Cevahir, Murat Yıldırım (Dk. 54 Bifouma), Donald, Aleksic, Guilherme, Adem Büyük (Dk. 60 Ömer Şişmanoğlu), Kamara (Dk. 90 6 Pereira)

Goller: Dk. 45 4 ve 89 Diagne (Penaltıdan), Dk. 50 Emre Akbaba (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 16 Mariano, Dk. 70 Marcao (Galatasaray), Dk. 51 Guilherme, Dk. 88 Robin Yalçın (Evkur Yeni Malatyaspor)

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR