Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ UZATMADA KAZANDI
BEŞİKTAŞ UZATMADA KAZANDI
Beşiktaş Konyaspor maçı ile Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesi devam etti. Nefes kesen maçta Beşiktaş 90+3'te Shinji Kagawa'nın golüyle 3-2 kazandı.
11 Mart 2019, 05:40
 
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Atiker Konyaspor'u 3-2 mağlup etti. Beşiktaş'ın gollerini Ljajici Burak Yılmaz ve Kagawa atarken Atiker Konyaspor'un gollerini Ömer Ali Şahiner ve Fofana kaydetti.
 
Beşiktaş, bu beraberlik ile puanını 44'a yükseltirken 3. sıradaki yerini korudu. Atiker Konyaspor ise 35 puan ile 5. sırada sabit kaldı.
 
image
 
Beşiktaş Konyaspor maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 25. hafta mücadelesi devam etti. Ligde üst sıraları ve Avrupa kupalarına katılma mücadelesini yakından ilgilendiren kritik karşılaşmada Beşiktaş konuğu Atiker Konyaspor’u 90+3’te Shinji Kagawa’nın golüyle 3-2 mağlup etti ve iki maç sonra kazandı.
 
Puanını 44’e yükselten Beşiktaş zirveye tutundu. Galibiyet hasreti 6 maça çıkan Atiker Konyaspor ise 35 puanla 5. sırada kaldı. İki maçlık beraberlik serisinden sonra galibiyete uzanan Beşiktaş’ın golleri 14’te Adem Ljajic, 34’te Burak Yılmaz’dan ve 90+3’te Shinji Kagawa’dan geldi.
 
image
 
Konuk ekip Konyaspor ise 19’da Ömer Ali Şahiner ve 75’te Moryke Fofana’nın golleri kaydetti. Beşiktaş’ta Burak Yılmaz ilk golde asist yaparken muhteşem de bir frikik golüne imza attı. Taraftarlar özellikle maç öncesinde ve skor 2-2’ye geldikten sonra Şenol Güneş’i istifaya çağırdı. Müsabakanın ardından Şenol Güneş öğrencilerini sahanın ortasına topladı. Oyuncular taraftarı alkışlarken Güneş ıslıklar eşliğinde taraftara adeta veda anlamına gelecek şekilde el salladı.
 
image
 
Devre arası transfer döneminde Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olan golcü futbolcu Burak Yılmaz son maçlarda hücumda da etkin bir görüntü çiziyor.
 
Burak, syah-beyazlıların oynadığı son 3 lig karşılaşmasında rakip fileleri 3 kez havalandırırken, 1 de asist yaptı. 33 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe'ye 2 gol, Konyaspor'a 1 gol atarken, Kayserispor'u ise boş geçmişti.
 
Bu sezon Beşiktaş ile 7 resmi müsabakada görev alan Burak Yılmaz toplam 5 kez gol sevinci yaşadı. Burak ligin ilk yarısında Trabzonspor forması ile de 5 gol atmıştı.
 
Atiker Konyaspor'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ın genç yıldızı Adem Ljajic açıklamalarda bulundu
 
"Birçok fırsat yakaladık ama bir türlü değerlendiremedik"
 
"Gerçekten iyi bir performans gösterdik, oyunun genelinde kontrol bizdeydi. Birçok fırsat yakaladık ama bir türlü değerlendiremedik. Neyse ki son dakikada kazanmayı başardık, gerçekten çok mutluyum kazandığımızdan dolayı."
 
"Umarım Beşiktaş'ta devam ederim"
 
"Umarım Beşiktaş'ta devam ederim, burada gerçekten memnunum. Burada benimle birlikte olan insanlarla çok iyi bir ilişkim var, devam edeceğimi umuyorum."
 
"Milli aradan önce bir maçımız daha var. Almanya ve Portekiz ile eleme anlamında önemli maçlara çıkacağım milli takımda. Umarım orada da aynı performansı gösteririm."
 
BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan Gönül (Dk. 82 Güven Yalçın), Necip Uysal, Vida, Adriano, Medel (Dk. 87 Oğuzhan Özyakup), Hutchinson, Quaresma, Ljajic (Dk. 74 Kagawa), Lens, Burak Yılmaz
 
YEDEKLER: Utku, Ersin, Caner, Roco, Muhayer, Güven, Oğuzhan, Kagawa, Mustafa, Larin
 
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
 
ATİKER KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Skubic, Uğur Demirok (Dk. 62 Fofana), Volkan Fındıklı, Filipovic, Jevtovic, Opanasenko, Ömer Ali Şahiner, Milosevic, Traore (Dk. 36 Hadziahmetovic), Mücahit Can Akçay (Dk. 81 Ali Turan)
 
YEDEKLER: Ertuğrul, Ali Turan, Mücahit A., Zuta, Jonsson, Amir, Selim Ay, Fofana, Ali Çamdalı
 
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman
 
SARI KARTLAR: Dk. 11 Ljajic, Dk. 23 Necip Uysal (Beşiktaş), Dk. 27 Mücahit Can Akçay, Dk. 33 Filipovic, Dk. 88 Fofana (Atiker Konyaspor)
 
GOLLER: Dk. 14. Ljajic, Dk. 33 Burak Yılmaz, Dk. 90 3 Kagawa (Beşiktaş) / Dk. 20 Ömer Ali Şahiner, Dk. 75 Fofana (Atiker Konyaspor)

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR