Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALMAN MİLLİ TAKIMI 3 YILDIZINI KOVDU
ALMAN MİLLİ TAKIMI 3 YILDIZINI KOVDU
Bayern Münih'in yıldız futbolcularından Mats Hummels, Thomas Müller ve Jerome Boateng'in milli takım kariyerleri sona erdi. Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, üç futbolcuyu artık kadroya çağırmayacağını açıkladı.
6 Mart 2019, 11:12
 
Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, yeni yapılanmada Mats Hummels, Jerome Boateng ve Thomas Müller’e yer vermeyeceğini ve üç yıldız futbolcuyu kadroya dahil etmeyeceğini açıkladı.
 
Almanya’da Bayern Münih forması giyen üç futbolcu, 2014 Dünya Kupası’nı kazanan Almanya Milli Takımı’nın en kilit oyuncularıydı. Ancak tecrübeli teknik adam Löw, artık bu isimlere milli takım kadrosunda yer vermeyeceğini dile getirdi.
 
image
 
Konu hakkında Bild’e konuşan Löw, “2019 yılı Almanya Milli Takımı için yeni bir başlangıç. Geçen yılın sonunda başlattığımız değişime devam etmek istiyoruz” diyerek yeniden yapılanmaya gidildiğini duyurdu.
 
Üç futbolcuyla ilgili kararını hem oyunculara hem de Bayern Münih yöneticilerine açıkladığını söyleyen Löw, “Jerome Boateng, Mats Hummels ve Thomas Muller artık milli takım kadrosuna çağırılmayacak. Bayern yöneticilerine ve oyuncularına bu planımı açıklamak kişisel olarak benim için önemliydi.” ifadelerini kullandı.
 
image
 
Kadroya almadığı oyuncuların dünya standartlarında olduğunu ve halen kulüpleri için as takımda mücadele ettiklerinin altını çizen Löw, “Mats, Jerome ve Thomas’a bu zamana kadar kattıkları için teşekkür ediyorum. Ancak milli takımın geleceği artık çok önemli” dedi.
 
2018 Dünya Kupası’nda F Grubu’nda mücadele eden Almanya, İsveç, Meksika ve Güney Kore’nin olduğu grupta sonuncu olarak turnuvaya sürpriz bir şekilde veda etmişti.
 
image
 
MESUT ÖZİL'DE OYNAMAYACAĞINI AÇIKLAMIŞTI
 
2018 Mayıs ayında İlkay Gündoğan ve Cenk Tosun ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Londra'da yaptığı görüşme ve çektirdiği fotoğraf nedeniyle Almanya'da bazı çevrelerce eleştirilen yıldız futbolcu Mesut Özil artık Almanya Milli Takımı'nın formasını giymeyeceğini açıklamıştı.
 
Şeffaf Gazete.com
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR