Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FATİH TERİM'İN EN ACI GÜNÜ
FATİH TERİM'İN EN ACI GÜNÜ
Geçtiğimiz günlerde rahatsızlığının artması sonucu Adana'da tedavi gördüğü özel hastanede yoğun bakım ünitesine alınan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in babası Talat Terim hakkın rahmetine kavuştu
6 Şubat 2019, 13:19
 
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in babası Talat Terim, Adana'da tedavi gördüğü hastanede 94 yaşında yaşamını yitirdi. 
 
Geçtiğimiz günlerde rahatsızlığının artması sonucu Adana’da tedavi gördüğü özel hastanede yoğun bakım ünitesine alınan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in babası Talat Terim hayatını kaybetti.
 
image
 
Hafta sonu oynanan Alanyaspor karşılaşmasından önce ve maçının ardından Adana’ya giden Fatih Terim, babasını ziyaret edip durumu hakkında bilgi almıştı.
 
Acıbadem Adana Hastanesi Direktörü ve Başhekimi Prof. Dr. Bülent Soyupak, bir süredir genel durum bozukluğu sebebiyle sağlığı takibe alınan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in babası Talat Terim'in vefatıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Fatih Terim’in babası Talat Terim, bir süredir genel durum bozukluğu sebebiyle hastanemizde izleniyordu. Kendisini bu sabah saat 8.50'de kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz” dedi.
 
Sabah saatlerinde alınan acı haberin ardından Galatasaray’da Talat Terim’in yaşamını yitirdiğini duyurdu ve Fatih terim için başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadeler yer aldı:  “Teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim'in babası Talat Terim'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Talat Terim'e Allah'tan rahmet, Sayın Hocamız Fatih Terim'e ve Terim Ailesi’nin tüm mensuplarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.”
 
Talat Terim’in cenazesi, yarın Adana Asri Mezarlık Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Adana Asri Mezarlığı’na defnedilecek.
 
image
 
Talat Terim kimdir?
 
Talat Terim, 1924 yılında Adana'da dünyaya gelmiştir.
 
Fatih Terim'in, “Nerede olursa olsun, yurt içinde, yurt dışında; istisnasız her cuma ve her maçtan önce mutlaka babamı arayıp, annemle birlikte dualarını talep eder ve onların gönlünü alırdım şimdi ben babam için dua ediyorum” dediği babası Talat Terim, 6 Şubat 2019 tarihinde tedavi gördüğü hastanede 94 yaşında hayata gözlerini yummuştur.
 
Şeffaf Gazete
 
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR