Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CENGİZ ÜNDER SAKATLANDI
CENGİZ ÜNDER SAKATLANDI
Roma evinde Torino ile karşılaştığı maçı 3-2 kazandı. Cengiz Ünder maçın 5. dakikasında şanssız bir an geçirdi ve sakatlandı.
19 Ocak 2019, 21:13
 
İtalya Serie A'da Roma ile Torino'nun karşı karşıya geldiği maçta, Cengiz Ünder, Roma-Torino karşılaşmasının 5. dakikasında sol adalesinden sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı..
 
Roma ile Torino, Serie A'nın 11. haftasında karşı karşıya geldi. Milli futbolcu Cengiz Ünder karşılaşmaya ilk 11'de başladı.
 
Serie A'da istikrar yakalamak isteyen Roma, Torino'yu gol düellosu şeklinde geçen maçta 3-2 yendi. 
 
Roma Olimpiyat Stadı'ndaki karşılaşmanın hemen başında Cengiz sakatlanınca Roma için kötü bir haberdi. Daha sonra kontrol, ele alan sarı kırmızılılar, 15. dakikada Zanoilo'nun biraz da şansının yardımıyla attığı golle öne geçti. 34. dakikada  Kolarov'un penaltısıyla farkı ikiye çıkaran Roma'ya Torino'nun cevabı 2. yarıda geldi. Önce Rincon ile farkı bire indiren Torino, Ansaldi'nin golüyle beraberliği yakaladı. Ancak 73. dakikada bu kez El Shaarawy ev sahibini bir kez daha önce geçirdi. Kalan bölümde kalesini iyi koruyan Roma maçı 3-2 kazandı. 
 
Cengiz Ünder maçın 5. dakikasında şanssız bir an geçirdi ve sakatlandı. Sol arka adalesinden sakatlanan milli futbolcu maça devam edemedi ve oyundan çıkmak zorunda kaldı.Stephane El Shaarawy, 6. dakikada Cengiz Ünder'in yerine oyuna dahil oldu.
 
Böylece sarı kırmızılılar 33 puana yükseldi. Torino ise 27 puanda kaldı. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR