Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY GOLE DOYMADI
GALATASARAY GOLE DOYMADI
Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray, Ankaragücü'nü 6-0 mağlup etti. Kadrosuna 2 forvet katması beklenen Cimbom, Sinan Gümüş ve Onyekuru'yla gol yağdırdı. Sinan Gümüş 2, Henry Onyekuru 3 golle yıldızlaştı. Maçın skorunu Ndiaye harika bir golle ilan etti.
19 Ocak 2019, 18:14
 
Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde Galatasaray sahasında Ankaragücü'nü ağırladı. İsmail Kartal'ın ayrılığı sonrası Bayram Bektaş ile anlaşan ancak transferdeki anlaşmazlık nedeniyle Mustafa Kaplan ile Galatasaray maçına çıkan Ankaragücü, ligin ilk yarısında etkileyici performansının çok altında kalarak sahadan 6-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.
 
image
 
Sarı Kırmızılı ekipte de forvet olmaması henüz kafalarda soru işareti bırakırken bu maçtan 6-0 gibi farklı bir skorla ayrılması taraftarları mest etti. Galatasaray'a farklı skoru getiren golleri Onyekuru (3), Sinan Gümüş (2) ve Ndiaye kaydetti.
 
image
 
Alınan bu sonuçla Galatasaray puanını 32'ye yükseltti.
 
Galatasaray’da yeni transferlerden Marcao ilk 11’de yer alırken Emre Taşdemir kulübede yer aldı. Emre Taşdemir, 71’de Martin Linnes’e bıraktı. Emre Akbaba sakatlığı, Eren Derdiyok ve Serdar Aziz ise kadro dışı oldukları için forma giyemedi. Ankaragücü’nde ise yeni teknik direktör Mustafa Kaplan, takımının başında ilk kez sahaya çıktı.
 
Sarı-kırmızılılarda goller Sinan Gümüş (dk. 1 ve 26), Henry Onyekuru (dk. 21, 60 ve 62) ve Badou Ndiaye’den (dk. 86) geldi. Henry Onyekuru attığı üç golle yıldızlaşırken, Fatih Terim’in santrfor bölgesinde tercih ettiği Sinan Gümüş de kaydettiği iki golle parladı.
 
image
 
STAT: Türk Telekom
 
HAKEM: Alper Ulusoy
 
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Marcao, Linnes, Ndiaye, Fernando, Belhanda, Feghouli, Onyekuru, Sinan
 
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
 
MKE ANKARAGÜCÜ: Altay, Kenan, Alihan, Heurtaux, Pinto, Faty, Djedje, Bifouma, Moulin, İlhan, Kubilay
 
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Kaplan
 
image
 
Galatasaray'da maç öncesinde Faslı futbolcusu Younes Belhanda sarı kart sınırında bulunuyordu. Müsabakanın 16. dakikasında Tiago Pinto ile yaşadığı gerginlik sonrasında hakem Alper Ulusoy tarafından sarı kart ile cezalandırılan Belhanda, takımını gelecek hafta yalnız bırakacak. Cezalı duruma düşen yıldız futbolcu, deplasmandaki Göztepe maçında olmayacak.
 
image
 
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Portekiz'in Chaves takımından 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadroya katılan Brezilyalı stoper Marcao'ya ikinci yarının ilk maçında ilk 11'de şans verdi..
 
image
 
Galatasaraylı taraftarlar, MKE Ankaragücü mücadelesi öncesinde yönetime 'transfer' tepkisi gösterdi. Sarı kırmızılı taraftarlar, forvet transferinin henüz yapılmamasından dolayı yönetime tepkisini dile getirirken, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'a yönelik, "Transfer nerede" tezahüratında bulundu..

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR