Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
OZAN KABAK İMZAYI ATTI
OZAN KABAK İMZAYI ATTI
Almanya'nın köklü takımlarından Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak, "Gelecek mayıslarda şampiyonlukları hep beraber kutlamak, Bundesliga'da başarılarımla göğsünüzü kabartmak umuduyla. Her şey için teşekkür ederim" dedi
17 Ocak 2019, 18:56
 
Ozan Kabak sağlık kontrolünün ardından Alman ekibi Stuttgart'a imza attı. Ozan Kabak, 5,5 yıllık sözleşme imzaladığı Stuttgart'ta 18 numaralı formayı giyecek.
 
Galatasaray'dan ayrılarak Almanya ekibi Stuttgart'a imza atan Ozan Kabak, yeni takımıyla uzun vadede başarmak istediği büyük hedefleri olduğunu söyledi.
 
Ozan Kabak, Stuttgart Kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamasında, transferinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Yeni takım arkadaşlarımı tanımak, Mercedes-Benz Arena'daki iç saha maçlarının atmosferini görmek ve harika taraftarların önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum ''.
 
image
 
Stuttgart'ta uzun vadede başarmak istediğim büyük hedefler var.
 
Stuttgart'ın geleneğe sahip harika bir kulüp olduğunu kaydeden 18 yaşındaki futbolcu, "Stuttgart, 5 kez Almanya ligi şampiyonu oldu. Kulübün tarihini iyi biliyorum. Lig maçlarını ve Stuttgart'ın karşılaşmalarını fırsat buldukça televizyonda izliyordum. Stuttgart'ta Berkay Özcan ve antrenör Halil Altıntop'u tanıyorum. Bu takımın bir parçası olmak için sabırsızlanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.
 
Takımı için elinden geleni yapacağını aktaran Ozan Kabak, "Sahada mücadeleci bir yapım var. Her karşılaşmayı kazanmak isterim. Takım arkadaşlarımla bunu başarıp olabildiğince çabuk bir şekilde alt sıralardan kurtulmaya çabalayacağız. Antrenmanlarda ve sahada kulüp ve taraftarlar için her şeyimi vermeye çalışacağım." yorumunu yaptı.
 
GALATASARAY CAMİASINA VE GALATASARAYLILARA VEDA MESAJIimage
 
Galatasaray'ın KAP açıklaması ise şu şekilde:
 
Profesyonel futbolcumuz Ozan Muhammed Kabak'ın transferi konusunda VfB Stuttgart 1893 AG kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre VfB Stuttgart 1893 AG Kulübü Şirketimize 11.000.000 Euro transfer bedeli ödeyecektir
 
SÖZLEŞMEDE 'BİR SONRAKİ SATIŞTAN PAY VERİLME' MADDESİ BULUNMUYOR
 
Galatasaray'ın KAP'a yaptığı açıklama, transferde merak edilen bir ayrıntıyı da ortaya çıkardı. Ozan Kabak'ın Stuttgart ile yaptığı sözleşmede 'Galatasaray'a bir sonraki satıştan pay verilme' maddesi bulunmuyor.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR