Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TRABZONSPOR TURU ARALADI
TRABZONSPOR TURU ARALADI
Süper Lig'de ilk yarıda gösterdiği performansla alkış alan Fırtına, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna devam ediyor. Bordo-Mavililer, son 16 turunda Balıkesir Baltok'u 2-1 mağlup ederek çeyrek final için avantaj yakaladı.
16 Ocak 2019, 19:35

 

Spor Toto Süper Lig ekibi Trabzonspor, Spor Toto 1. Lig temsilcisi Balıkesirspor Baltok'u Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında ağırladı.

Süper Lig'de ilk yarıda gösterdiği performansla alkış alan Fırtına, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna devam ediyor. Bordo-Mavililer, son 16 turunda Balıkesir Baltok'u 2-1 mağlup ederek çeyrek final için avantaj yakaladı.

Karşılıklı ataklarla başlayan mücadelede Trabzonspor, ilk yarının uzatma dakikasında Ekuban'ın golüyle öne geçti: 1-0.

İkinci yarının hemen başında 48'de Nizamettin Çalışkan skora dengeyi getirdi: 1-1.

Galibiyet için bastıran Fırtına 63'te aradığı golü Rodallega ile buldu: 2-1. Kalan dakikalarda skor değişmezken Trabzonspor, 23 Ocak Çarşamba günü oynanacak rövanş öncesi avantajı cebine koydu.

KARAMAN'DAN BEKLENEN KADRO

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu ilk maçında sahasında avantajlı bir skor elde etmeyi planlayan Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Balıkesirspor Baltok karşısında ideale yakın bir 11 ile sahaya çıktı. Uğurcan, Hüseyin, Toure, Pereira, Novak, Abdülkadir Ömür, Yusuf ve Rodallega'ya bu maçta da forma veren Karaman, sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Onazi, Sosa ve Nwakaeme'nin yokluğunda ilk 11'de Ekuan, Batuhan ve Kamil Ahmet'i tercih etti.

21 KİŞİLİK KADRONUN 14'Ü ALTYAPIDAN

Trabzonspor'un Balıkesirspor Baltok maçının 21 kişilik kadrosunun 14'ü altyapıdan yetişen oyunculardan oluştu. Kadroda Kamil Ahmet, Toure, Pereira, Novak, Ekuban, Rodallega ile Ibanez dışındaki tüm oyuncular bordo-mavili takımın altyapısından A takıma yükselen oyuncular oldu.

6 YENİ GENÇ DE 21 KİŞİLİK KADRODA ŞANS BULDU
Bu arada Trabzonspor'da devre arasında A takım kadrosuna alınan isimlerden olan Berkay Sefa Kara, Behlül Aydın, Oğuzhan Açıl, Ali Osman Karnapoğlu, Kerem Baykuş ile Tayyip Ebrar Cumur Balıkesirspor Baltok maçının 21 kişilik kadrosunda yer aldı.

KADRONUN YAŞ ORTALAMASI 23
Balıkesirspor Baltok maçı kadrosunda altyapıdan yetişen 14 oyuncusuna yer veren bordo-mavililerde genç oyuncuların takımda şans bulmalarıyla birlikte yaş ortalaması da düştü. Bordo-mavililerin Balıkesirspor Baltok karşılaşmasında 21 kişilik maç kadrosunun yaş ortalaması 23 oldu.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI
Trabzonsporlu taraftarlar, Balıkesirspor Baltok maçına ilgi göstermedi. Medical Park Stadyumu'nun tribünlerinin önemli bölümünün boş olduğu görülürken, maçın hafta içi geç saatte olmasına rağmen takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlar ise maç öncesi futbolcuların isimlerini çağırarak moral verdiler.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR