Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
LIVERPOL EZDİ GEÇTİ
LIVERPOL EZDİ GEÇTİ
İngiltere Premier Lig 17. hafta karşılaşmasında Manchester United'ı ağırlayan Liverpool, ikinci yarıda oyuna giren Xherdan Shaqiri'nin 7 dakika içinde attığı iki golle 3-1 galip geldi ve namağlup liderliğini korumayı başardı.
16 Aralık 2018, 23:04
 
 
 İngiltere Premier Lig 17. hafta mücadelesinde sahasında Manchester United’ı konuk eden Liverpool, Arnavut asıllı yıldızı Xherdan Shaqiri’nin oyuna sonradan girip yıldızlaştığı maçı 3-1 kazandı ve liderlik koltuğunu korudu.
 
Karşılaşmanın 24. dakikasında Fabinho’nun pasında savunmanın arkasına iyi koşan Sadio Mane, Liverpool’u 1-0 öne geçiren golü atarken 33. dakikada Jesse Lingard sahneye çıktı ve Manchester United adına skoru 1-1’e getirdi.
 
İlk yarısı beraberlikle sona eren maçın 70. dakikasında oyuna giren Xherdan Shaqiri, üç dakika sonra bulduğu golle Liverpool’u yeniden 2-1’lik üstünlüğe taşıdı.
 
Arnavut asıllı İsviçreli yıldız 80. dakikada kaleci David de Gea’yı ikinci kez mağlup etti ve skoru 3-1’e getirirken kalan dakikalarda başka gol olmayınca Liverpool evinde 3 puanı alan taraf oldu.
 
Bu sonuçla namağlup lider Liverpool puanını 45 yaparken Manchester United ise 26 puanla 6. sırada kaldı.
 
Liverpool ligde bir sonraki maçında Wolverhampton’a konuk olurken Manchester United deplasmanda Cardiff City ile karşılaşacak.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR