Güzel ülkemiz için yazıyoruz - YARALI ASLAN FENA KÜKREDİ Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/32946/yarali-aslan-fena-kukredi

 

YARALI ASLAN FENA KÜKREDİ
YARALI ASLAN FENA KÜKREDİ
Galatasaray, deplasmanda Kayserispor'u Onyekuru (2) ve Ömer Bayram'ın golleriyle 3-0 mağlup etti ve 5 maç aradan sonra galip geldi.Bu galibiyetle Galatasaray, puanını 23'e çıkardı. Kayserispor 12 puanda kaldı.
10 Kasım 2018, 18:34
 
Ligde ve Avrupa’da çıktığı son 5 maçta kazanamayan Galatasaray şeytanın bacağını Kayseri’de kırdı…
 
Şampiyonlar Ligi’nden 2-0’lık Schalke yenilgisiyle dönen Aslan, ligde 3 puan hasretine son verdi.
 
Derbide yaşanan olaylar nedeniyle 7 maç ceza alan Teknik Direktör Fatih Terim’in tribünden izlediği maçta sarı kırmızılılara galibiyeti getiren goller 18 ve 75.dakikalarda Onyekuru ve 88’de Ömer Bayram’dan geldi.
 
Bu sezon sahasında ilk kez 3 gol yiyen Kayserispor’da 83’te Lopes ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı. Süper Lig’de son 3 maçında iki beraberlik ve bir mağlubiyet alan Galatasaray haftalar sonra 3 puanı 3 golle aldı.
 
Bu sonucun ardından puanını 23’e çıkaran Galatasaray 27 puanlı lider Başakşehir’in ardından ikinci sıraya çıktı. Kayseri ise 12 puanla 12.sırada kaldı.
 
image
 
ONYEKURU MAÇIN YILDIZI OLDU
 
Henry Onyekuru, 2 gole imza attığı Kayserispor maçında biri Sapunaru’nun kart görmesine neden olan 3 faul yaptırıp 6 ikili mücadele kazanarak maçın yıldızı oldu. Kayserispor karşısında 74 dakikada iki gol atan Onyekuru Süper Lig’de forma giydiği ilk dokuz maçta aynı sayıda gol atmıştı.