Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE'YE ELMAS'LI 3 PUAN
FENERBAHÇE'YE ELMAS'LI 3 PUAN
Lig'de 5. hafta heyecanı Atiker Konyaspor Fenerbahçe maçı ile devam etti. Mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkan Fenerbahçe, 67'de Eljif Elmas'ın golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı.
16 Eylül 2018, 22:19
 
 
Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Fenerbahçe, Atiker Konyaspor’a konuk oldu. Ligde istediği sonuçları alamayan ve milli ara öncesinde dört maçta üç mağlubiyet alan sarı-lacivertliler, topladığı 8 puanla maç eksiğiyle 5. sırada yer alan Atiker Konyaspor’u 1-0 mağlup etti ve kritik bir üç puan elde etti.
 
Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golü 67’de Eljif Elmas kaydetti. Eljif’in golünde Yassine Benzia’nın şık asisti göz doldurdu. Kanarya’da Jailson ve Yassine Benzia, ilk kez sarı-lacivertli formayı terletti. Fenerbahçe puanını 6’ya yükseltip 11. sıraya yükselirken Atiker Konyaspor, 8 puanla 5. sırada kaldı.
 
ATİKER KONYASPOR – FENERBAHÇE
 
STAT: Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu
 
HAKEM: Ali Palabıyık
 
ATİKER KONYASPOR: Serkan, Skubic, Selim, Uğur, Ferhat, Jonsson, Jevtovic, Ömer Ali, Milosevic, Yatabare, Jahovic
 
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
 
FENERBAHÇE: Harun, Şener, Skrtel, Neustadter, İsmail, Mehmet Topal, Jailson, Aatif, Benzia, Ayew, Slimani
 
TEKNİK DİREKTÖR: Phillip Cocu
 
Fenerbahçe ve Atiker Konyaspor 35’inci kez karşı karşıya geldi. Süper Lig’de ilk kez 1988-1989 sezonunda mücadele etmeye başlayan Atiker Konyaspor, Fenerbahçe ile oynadığı 34 maçta rakibini sadece 4 maçta yenebildi. Fenerbahçe ise rakibini 28 kez yenerken, taraflar arasında oynanan 2 maçta berabere sonuçlandı. Fenerbahçe’nin toplam 95 golüne, Konyaspor 39 golle cevap verdi. Geçen sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan maç 1-1 tamamlanmış, ligin ikinci yarısında ise Fenerbahçe rakibini İstanbul’da 3-2 mağlup etmişti.
 
FENERBAHÇE’DE 5 DEĞİŞİKLİK
 
Atiker Konyaspor’a konuk olan Fenerbahçe’de teknik direktör Phillip Cocu, son oynanan Kayserispor maçının 11’ine göre takımda 5 değişiklik yaptı. Kayserispor maçında ilk 11’de yer alan oyuncular Hasan Ali Kaldırım, Eljif Elmas, Reyes, Mehmet Ekici ve Valbuena, Atiker Konyaspor’a karşı forma giymezken, bu oyuncuların yerine İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Jailson, Benzia ve Aatif ilk 11’de sahaya çıktı. Böylece sarı lacivertli ekiple yeni transferlerden Jailson ve Benzia ilk kez resmi bir maçta sarı lacivertli formayı giymiş oldu.
 
ATİKER KONYASPOR’DA 2 DEĞİŞİKLİK
 
Fenerbahçe’yi konuk eden Atiker Konyaspor’da ise teknik direktör Rıza Çalımbay, son oynanan ve 1-0 kazandıkları Evkur Yeni Malatyaspor maçının ilk 11’ine göre kadroda 2 değişiklik yaptı. Evkur Yeni Malatyaspor karşısında ilk 11’de sahaya çıkan Fofana ve Vedat Bora Fenerbahçe’ye karşı forma giymezken, bu oyuncuların yerine Ömer Ali Şahiner ve Jahovic ilk 11’de sahaya çıktı.
 
HASAN ALİ VE FILIPOVIC SAKAT
 
Fenerbahçe’de sol bek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım adalesindeki sakatlık nedeniyle Atiker Konyaspor maçının kadrosunda yer almadı. Atiker Konyaspor’da ise uzun süredir sakatlığı bulunan Petar Filipovic bu maçın kadrosuna alınmadı.
 
ATİKER KONYASPOR’DAN ANLAMLI DESTEK
 
Atiker Konyaspor, Fenerbahçe maçından elde edelecek geliri Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı´na (SOBE) bağışlanacağını açıkladı.
 
Atiker Konyaspor ve Fenerbahçe arasında oynanan maça taraftarlarda yoğun ilgi gösterdi. Sarı lacivertli ve yeşil beyazlı taraftarlar kendilerine ayrılan tribünleri tamamen doldurdu. Maç öncesi sahaya çıkan futbolcular ise taraftarları tarafından tek tek tribünlere çağrılarak alkışlandı.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR