Güzel ülkemiz için yazıyoruz - BEŞİKTAŞ YENİ YÖNETİMİNİ AÇIKLADI Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/32815/besiktas-yeni-yonetimini-acikladi

 

BEŞİKTAŞ YENİ YÖNETİMİNİ AÇIKLADI
BEŞİKTAŞ YENİ YÖNETİMİNİ AÇIKLADI
Fikret Orman yaptığı açıklamada; "Ahmet Nur Çebi ağabeyim yeni yönetimimizde yer olmayacak. 6.5 senede bana ve yönetime çok büyük yardımları oldu
12 Eylül 2018, 22:07
 
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın divan kuruluna vereceği yönetim kurulu listesi belli oldu listenin sürprizi Serdar Adalı oldu,Ahmet nur Çebi listede yer almadı..
 
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın yeni yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor;
 
Asil Üyeler; Serdal Adalı, Umut Güner, Ahmet Kavalcı, Ahmet Ürkmezgil, Deniz Atalay, Şafak Mahmutyazıoğlu, Hüseyin Mcan, Cihat Kumuşoğlu, Metin Albayrak
 
Yedek Üyeler; Hakan Özköse Erdal Karacan Gökçe Meriçten Candaş Tolga Işık Melih Aydoğdu
 
AHMET NUR ÇEBİ YOK!
Fikret Orman yaptığı açıklamada; "Ahmet Nur Çebi ağabeyim yeni yönetimimizde yer olmayacak. 6.5 senede bana ve yönetime çok büyük yardımları oldu, hemen hemen her taşın altında benim olduğu gibi onun da eli oldu. Erdal Torunoğulları yönetimimizdeydi ancak var mıydı yok muydu biz anlayamadık. Onun yerine Serdal Adalı geldi. Serdal gündemimizde yoktu ama bizim arkadaşımız, dostumuz. Serdal bey ile buluştuk, çok etkileyici bir konuşma yaptı benimle. Serdal Adalı aslında hiç aklımda yoktu. Kendisiyle buluştuk ve çok etkileyici bir konuşma yaptı. Ben Serdal'ı severim. Suçsuz yere hapis yatmıştı. Şu an ekonomik kriz var, bana ihtiyacınız varsa şeref duyarım dedi." ifadelerini kullandı.
 
Orman sözlerine; " Ahmet Kavalcı ile 2.5 yıl ara vermiştik, şimdi yeniden aramızda Berk Hacıgüzeller aramızda olmayacak, işleri yoğun. Eski yönetimden toplam 5 kişi aramızda olmayacak. Bizim amacımız kulübe iyi bir kurumsal yapı getirebilmek. Serdal Adalı da aynı şeylerden bahsetti. Aramıza katılmasından ötürü çok mutlu oldum. Umarım Beşiktaş camiası da ekip olarak yapacağımız icraatlardan memnun olur. Bizimle olmayacak 5 kişi arasından ara verdiklerimiz de var, yollarımızı ayırdıklarımız da. Yollarımızı ayırdıklarımız bir daha benim yönetimimde çalışamazlar. Beşiktaş hakkında konuşacak, eleştirecek olan insanların önce aynanın karşısına geçip 'Ben Beşiktaş için ne yaptım?' diye kendisine sorması gerekiyor. Ama bunu yapmayan herkes konuşuyor. Ömründe Beşiktaş için bir çivi çakmamış insanlar, tüzük maddelerindeki değişiklikler yapacağımızı duyurduktan sonra, 'Beşiktaş'ı Katarlılara satacaklar, başkan kendisine maaş bağlayacak...' gibi senaryolar yaratmaya başladı." şeklinde devam etti.