Güzel ülkemiz için yazıyoruz - FUTBOL DÜNYASININ ÖZEL GECESİ Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/32809/futbol-dunyasinin-ozel-gecesi

 

FUTBOL DÜNYASININ ÖZEL GECESİ
FUTBOL DÜNYASININ ÖZEL GECESİ
Türkiye Futbol Federasyonu ve beIN SPORTS, son haftaya kadar süren şampiyonluk yarışı ve kümede kalma mücadelesi ile futbol tarihimize geçen 2017-2018 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun "Süper"leri, "Futbolun Süperleri" ödül töreniyle taçlandırdı..
12 Eylül 2018, 19:57
 
Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 2017-2018 sezonunun en iyileri, yayıncı kuruluş Bein Sports’un düzenlediği ödül töreninde sahiplerine kavuştu. Futbol ailesini bir araya getiren törende konuşmaların ardından ödüller dağıtılırken konuşma yapan ve organizasyon öncesinde demeç veren isimler fair-play mesajları verildi.
 
image
 
Törende Yılın Süper Kalecisi ödülü Galatasaray’dan Fernando Muslera’nın, Yılın Süper Defansı ödülü Beşiktaş’tan Pepe’nin, Yılın Süper Orta Saha Oyuncusu Medipol Başakşehir’den Emre Belözoğlu’nun ve Yılın Süper Forveti ödülü geçen sezon Galatasaray’da 29 golle rekor kırarak gol krallığı yaşayan Bafetimbi Gomis’in oldu.
 
image
 
Serie A ekiplerinden Roma’da forma giyen genç yıldız Cengiz Ünder de Yılın Süper Türk Temsilcisi ödülünü elde etti.
 
Demir Grup Sivasspor’da forma giyen Muhammet Demir ise topa elle müdahale ettiğini işaret etmesiyle Yılın Süper Fair Play’i ödülünü kazandı. Yılın Süper Futbolcusu ödülü ise yine Bafetimbi Gomis’e gitti.
 
image
 
Futbolun bu önemli gecesinde Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz ve Fenerbahçe başkanı Ali Koç samimi görüntü verdi
 
Şeffaf Gazete.com.