Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YERDEKİ BAYRAKLAR İÇİN AÇIKLAMA
YERDEKİ BAYRAKLAR İÇİN AÇIKLAMA
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzon'da oyananılan Türkiye - Rusya karşılaşması sonrası sosyal medyada gündem olan Türk Bayrağı fotoğrafına dair açıklamada bulundu.
8 Eylül 2018, 23:51
 
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Şenol Güneş Kompleksi’nde oynanan Türkiye – Rusya maçında tribünlerde bayrakların yere düşmesinin rüzgar sonucu olduğunu belirtti, sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarla algı yaratılmaya çalışıldığını söyledi.
 
Bordo mavili kulübün başkanı Ağaoğlu, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sosyal medyada dün geceden beri paylaşılarak şehrimiz ve taraftarımız üzerinde olumsuz bir algı yaratılmaya çalışılan fotoğrafa şöyle bir dikkatlice bakalım; Koltuk üzerlerinde ve yerde bayrak ve federasyonun dağıttığı paketlerin haricinde tek bir çöp parçası dahi yok.
 
Yani fotoğrafın maç öncesi çekildiği apaçık ortadayken, rüzgarın suçunu taraftarımızın üstüne yükleyerek olumsuz bir algı yaratma çabalarının hangi prematüre beyinlilerin ürünü olduğunu anlamak çok da zor değil. Bu düşünce içerisinde olan zavallılar şunu iyi bilsinler ki; bir toplumun en güçlü olduğu yerden kalleşçe vurmaya çalışmak, yapılabilecek en aptalca hatadır” ifadelerine yer verdi.
 
image
 
BİR AÇIKLAMADA TRABZON ÜLKÜ OCAKLARINDAN
 
Geçtiğimiz gün Trabzon Medical Park Arena’da oynanan Türkiye-Rusya Milli Maçında tribünde Türk Bayraklarının koltuklardan düştüğü görüntüleri Trabzon düşmanlarını ayağa kaldırmış, sosyal medyada günün konusu olmuştu. 
 
OLAY TARTIŞILMAYA DEVAM EDERKEN BİR AÇIKLAMA DAHA GELDİ
 
Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Emirhan Bostan yaşanan bu olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Bostan “Dün şehrimizde oynanan Türkiye-Rusya karşılaşması sonrasında, bazı yayın organları, tribünlerdeki Türk bayraklarının yere atıldığı, üstüne basıldığı şeklinde asılsız ve provakatif bir takım haberler yapmışlardır. Bayraklar maç başlamadan, tribünler dolmadan koltukların üzerine seyirciler ellerine alsınlar diye bırakılmıştır. Fakat hava muhalefeti ve çıkan rüzgar neticesinde bayraklar sağa, sola doğru savrulmuştur. Ve bu görüntü kullanılarak Trabzon’a ve Trabzonspor’a karşı bir algı operasyonu başlatılmıştır. Bu şehirde bedenler yere serilir; bayrak yere serilmez!” diye konuştu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR