Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TRABZONSPOR GALATASARAY'I EZDİ GEÇTİ
TRABZONSPOR GALATASARAY'I EZDİ GEÇTİ
Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 4. hafta mücadelesinde Trabzonspor sahasında Galatasaray'ı ağırladı. Yüksek tempoda geçen mücadelede ev sahibi ekip Trabzonspor sahadan 4-0 galip ayrılan taraf oldu.
1 Eylül 2018, 21:45
 
Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 4. hafta mücadelesinde Trabzonspor sahasında Galatasaray'ı ağırladı. Yüksek tempoda geçen mücadelede ev sahibi ekip Trabzonspor sahadan 4-0 galip ayrılan taraf oldu. Sarı - Kırmızılı ekipte Faslı futbolcu Belhanda 30. dakikada gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.
 
Ev sahibi Trabzonspor maça çok hızlı başlayan taraf oldu. Karşılaşamada henüz dakikalar 3'ü gösterirken Rodallega ceza sahası dışında aldığı topla içeri sokuldu, onun şutunda savunmadan dönen topa Onazi gelişine çok sert vurdu. Muslera'nın kıpırdayamadığı bu şutta top köşeden ağlara gitti.Ogenyi Onazi'nin 3. dakikada attığı gol, 16 Kasım 2002'de Gökdeniz Karadeniz'in 2. dakikada attığı golden bu yana, Trabzonspor'un Süper Lig'de Galatasaray'a attığı en erken gol oldu.
 
image

 

Sezonun ilk derbisinde Trabzonspor sahasında ağırladığı Galatasaray’ı 4-0 yenmeyi başardı. 

Maçın başlama vuruşundan itibaren heyecanın hiç eksilmediği maçta gol perdesi henüz 3. dakikada Rodallega ceza sahası dışında aldığı topla içeri sokuldu, onun şutunda savunmadan dönen topa Onazi gelişine çok sert vurdu. Muslera’nın kıpırdayamadığı bu şutta top köşeden ağlara giderek Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi.

İki takımın da istekli devam ettiği maçta Trabzonspor aradığı ikinci golü 25. dakikada penaltı noktası üzerindeki Nwakaeme’nin vuruşunda savunmaya da çarpıp Muslera’yı yanıltan top ağlara gitti ve durum 2-0 oldu.

İlk yarının uzatma dakikalarında ise sahneye yeniden Nwakaeme çıktı. Sol kanattan ceza alanına sokulan Nwakaeme, tek başına tüm Galatasaray savunmasını çalımlayıp karşı karşıya pozisyonda düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı: 3-0!

Karşılaşmanın ikinci ise tek golü Ekuban attı ve karşılaşma Trabzonspor’un 4-0 üstünlüğü sona erdi. 

image


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR