Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE HIZLI BAŞLADI
FENERBAHÇE HIZLI BAŞLADI
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin final serisi ilk maçında Fenerbahçe Doğuş, sahasında konuk ettiği TOFAŞ'ı 103-63 mağlup ederek seride 1-0 öne geçmeyi başardı.
5 Haziran 2018, 20:20
 
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin final serisi ilk maçında Fenerbahçe Doğuş, sahasında konuk ettiği TOFAŞ'ı 103-63 mağlup etti. 
 
Karşılaşmaya Bobby Dixon ve Melih Mahmutoğlu'nun sayılarıyla etkili başlayan Fenerbahçe Doğuş, karşılaşmanın ilk 5 dakikalık bölümünü 12-4 üstün geçti. Kalan bölümde TOFAŞ, hücumda etkinliğini arttırdı ve ilk çeyrek 21-15 Fenerbahçe Doğuş üstünlüğüyle sona erdi. 
 
İkinci çeyreğe de etkili başlayan taraf Fenerbahçe Doğuş oldu ve ilk 5 dakikalık bölüm ev sahibinin 34-23'lük üstünlüğüyle geçildi. Fenerbahçe, 4:12 kala Wanamaker'dan bulduğu üçlükle farkı daha da açarak skoru 37-23'e getirdi. TOFAŞ'ta üst üste bir sportmenlik dışı, bir teknik faul ile Crocker'ın oyundan atılması sonrası etkinliğini daha da arttıran Fenerbahçe Doğuş, ilk yarıyı 47-30 önde kapattı. 
 
Fenerbahçe Doğuş, üçüncü çeyreğin ilk bölümünde farkı daha da açarak 8:08 kala skoru 53-30'a getirdi. Çeyreğin bitimine 7:47 kala TOFAŞ'ta Raymar Morgan'ın Melli'ye müdahalesi sonrası ABD'li oyuncu da diskalifiye edildi ve Fenerbahçe, farkı daha da açarak ilk 5 dakikalık bölümü 64-34 önde geçti. Ev sahibi ekip, çeyreği de 80-42 önde tamamladı. 
 
Son çeyrekte Fenerbahçe Doğuş, ilk 5 dakikalık bölümü 94-53 önde geçti. Kalan bölümde de etkili oyununu sürdüren Fenerbahçe Doğuş, karşılaşmadan 103-63 galip ayrıldı. 
 
Bu sonuçla Fenerbahçe Doğuş, seride 1-0 öne geçmeyi başardı. Serinin ikinci maçı ise 7 Haziran Perşembe günü yine Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak. 
 
Fenerbahçe Doğuş'ta Brad Wanamaker 17 sayıyla maçın en skorer ismi olurken James Nunnally 14, Bobby Dixon ve Melih Mahmutoğlu 12'şer sayıyla oynadı. 
 
TOFAŞ'ta Barış Ermiş 13 sayıyla takımının en skorer ismi olurken Yiğit Arslan da maçı 11 sayıyla tamamladı. 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR