Güzel ülkemiz için yazıyoruz - GALATASARAY ZİRVEYİ SALLADI Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/32401/galatasaray-zirveyi-salladi

 

GALATASARAY ZİRVEYİ SALLADI
GALATASARAY ZİRVEYİ SALLADI
Spor Toto Süper Lig'de beklenen karşılaşma Türk Telekom Stadı'nda oynandı. 29. haftanın sonucu merakla beklenen maçında Galatasaray konuğu Medipol Başakşehir karşısında sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.
15 Nisan 2018, 18:49
 
Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray sahasında Medipol Başakşehir'i konuk etti. Son derece kritik mücadeleyi sarı-kırmızılı ekip 2-0 kazandı ve liderlik koltuğuna oturdu.
 
Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği mücadele 60. dakikada Mariano’nun muhteşem golüyle öne geçen Galatasaray'da, Skoru belirleyen gol ise 90+1’de geldi. Kornerde yapılan ortada Emmanuel Adebayor’a çarpan top ağlara gitti ve bu golle karşılaşma 2-0 sona erdi.
 
Başakşehir formasıyla kaptanlığını yaptığı eski takımı Galatasaray’a karşı mücadele eden Arda Turan, maç boyunca ıslıklanırken oyun yer yer gerildi. Emre Belözoğlu 44’te, Arda Turan ise soyunma odasına giderken hakem Halil Umut Meler’e itirazlarından dolayı sarı kart gördü.
 
Galatasaray taraftarları, mücadelenin son dakikalarında ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz!’ sloganı attı.image
 
Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 60' a yükseltirken Başakşehir ise 59 puanda kaldı.
 
Galatasaray-Medipol Başakşehir maçının devre arasında konuk takımın Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile antrenör Orhan Ak'ın arkasında bulunan teknik heyete tepki gösteren Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş çileden çıktı. Olayların büyümesini engelleyen isim ise yönetici Abdürrahim Albayrak oldu.
 
image
 
Türk Telekom Stadı’nda oynanan Galatasaray-Medipol Başakşehir maçının ilk yarısında sarı kart gören Emre Belözoğlu çok konuşulacak bir harekete imza attı… Mücadelenin 44.dakikasında Medipol Başakşehir’in golcüsü Adebayor kendisine yapılan bir müdahale sonrası yerde kaldı.
 
Bu pozisyonda faul bekleyen Başakşehirli futbolculardan Emre Belözoğlu devam kararı çıkınca adeta çileden çıktı. Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler’e hararetli şekilde tepki gösteren ve bir şeyler söyleyen Emre Belözoğlu’na bu hareketi sonrası sarı kart çıktı.
 
Gördüğü kart sonrası sakinleşmeyen Emre daha sonra kenara doğru ‘bunları yazın’ şeklinde elleriyle bir hareket yaptı. Tecrübeli futbolcunun bu hareketi sosyal medyada da çok konuşuldu.