Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÖZTEPE DE BAMBA İLE GÜLDÜ
GÖZTEPE DE BAMBA İLE GÜLDÜ
Süper Lig'de üst sıraları kovalayan Göztepe, mutlak puana ihtiyacı olan Antalyaspor'u konuk etti. Zevkli geçen maçı ev sahibi ekip 2-1 kazandı. İzmir temsilcisinin golleri Demba Ba'dan, gol asistleri ise Halil Akbunar'dan geldi. Konuk ekipte Doukara'nın tek sayısı yenilgiyi önleyemedi.
11 Mart 2018, 20:35
 
 
Spor Toto Süper Lig’de, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Antalyaspor’u 2-1 yendi. 36. dakikada Halil Akbunar’ın güzel asistini Demba Ba, düzgün bir vuruşla gole çevirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
 
İlk yarı bu skorla sona ererken; 55’te Demba Ba’nın kafa vuruşunda top direkten döndü. 74’te Halil-Demba Ba ikilisi bir kez daha sahneye çıktı. Halil, sol kanattan ceza sahası yan çizgisi yakınına taşıdığı topu arka direğe ortaladı. Defansın müdahele edemediği topu Demba Ba boş ağlara gönderdi ve skoru 2-1 yandı.
 
80’de soldan Sakıb’ın ceza sahası içerisine ortasını Doukara kafayla ağlarla buluşturdu ve takımını ümitlendiren golü attı. 89. dakikada konuk Antalyaspor’da Celustka, Traore’ye yaptı sert hareketin ardından kırmızı kartla oyun dışı kalırken; Göztepe karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.
 
Bu galibiyetin ardından Göztepe puanını 39 yaptı. Üst üste 3. maçından da galibiyet çıkaramayan Antalyaspor ise 25 puanda ve küme düşme hattının bir puan üzerinde kaldı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR