Güzel ülkemiz için yazıyoruz - BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE'Yİ Q7 İLE DEVİRDİ Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/32215/besiktas-fenerbahceyi-q7-ile-devirdi

 

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE'Yİ Q7 İLE DEVİRDİ
BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE'Yİ Q7 İLE DEVİRDİ
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Beşiktaş, taraftarı önünde Fenerbahçe’yi ikinci yarıda ortaya koyduğu etkili futbolla 3-1 mağlup ederken, siyah-beyazlılarda gecenin yıldızı ortaya koyduğu futbol ve attığı 2 golle Ricardo Quaresma oldu.
25 Şubat 2018, 19:52

 

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Beşiktaş, taraftarı önünde Fenerbahçe’yi ikinci yarıda ortaya koyduğu etkili futbolla 3-1 mağlup ederken, siyah-beyazlılarda gecenin yıldızı ortaya koyduğu futbol ve attığı 2 golle Ricardo Quaresma oldu. 

image

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında dev maçta Beşiktaş, Fenerbahçe’yi konuk etti. Dev derbide Beşiktaş rakibini 3-1’lik skorla mağlup etti ve puanını 44’e getirerek sarı-lacivertlileri yakalamış oldu. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan siyah-beyazlılar Ricardo Quaresma ile geri döndü. Quaresma iki gol ile yıldızlaştı.
 
image
 
Fenerbahçe 8’de Fernandao’nun golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı 1-0 sona erdi. 49’da Beşiktaş Vida ile eşitliği sağladı. 77’de Beşiktaş, Quaresma’nın ‘trivela’sıyla 2-1 öne geçti. Quaresma 90+4’te skoru 3-1’e getirdi. Siyah-beyazlılar bu sonuçla Vodafone Park’ta Fenerbahçe’yi ilk kez mağlup etmiş oldu.
 
image
 
Beşiktaş ayrıca iç sahada ligde yenilmezlik serisini 38 maça çıkardı. İlk maçı Kadıköy’de 2-1 kaybeden siyah-beyazlılar ikili averajda da rakibini geçmiş oldu.
 
Vodafone Park’ta oynanan mücadelede hakem Cüneyt Çakır düdük çaldı. Beşiktaş’ta zorlu derbi öncesi Oğuzhan Özyakup sağlık sebepleri ile kadrodan çıkarılırken, Fenerbahçe’de tecrübeli kaleci Volkan yedekler arasında bekledi. Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaşlı oyuncu Oğuzhan Özyakup kadrodan çıkarıldı. Siyah-beyazlı ekipte gribal enfeksiyona bağlı yüksek ateşi bulunan Oğuzhan Özyakup, görev alamadı. Özyakup, mücadele öncesinde kadrodan çıkarıldı.

Beşiktaş'ın derbi maçta konuğu Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın iki gollü yıldızı Ricardo Quaresma müsabakanın ardında açıklamalarda bulundu. Quaresma, "Her gün çok sıkı çalışıyorum ve taraftara, kulübe bir şeyler vermek için mücadele ediyorum. Başımızda çok büyük bir hoca var ve ondan her geçen gün bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum" dedi.

image

TALISCA VE PEPE CEZALI

Beşiktaş, derbi maça 2 futbolcusundan yoksun çıktı. Siyah-beyazlı ekipte kart cezalısı olan Talisca ve Pepe görev alamayan isimler oldu. Fenerbahçe’de tecrübeli kaleci Volkan Demirel, Beşiktaş maçında yedek soyundu. Teknik direktör Aykut Kocaman, Demirel’in yerine kaleyi Kameni’ye emanet etti. Sarı-lacivertli ekipte sakatlığı devam eden Vincent Janssen ile kart cezası bulunan Hasan Ali Kaldırım, derbi maçta görev alamadı. Aykut Kocaman, Beşiktaş mücadelesinde Hasan Ali’nin yerine İsmail’e görev verdi.
 
İSMAİL KÖYBAŞI 3 HAFTA SONRA FORMA BULDU
 
Fenerbahçe’de sakatlığı sona eren İsmail Köybaşı, 3 hafta sonra forma giydi. Ligin 20’nci haftasında oynanan Trabzonspor maçından sonra idmanda sakatlık geçiren ve tedavisi süren İsmail, Beşiktaş derbisi ile formasına kavuştu. Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, sarı-lacivertli ekibi desteklemek için Vodafone Park’a geldi. Karşılaşma öncesi stada giriş yapan Koç’u Beşiktaş Başkanı Fikret Orman karşıladı. Orman ve Koç birbirlerine sarıldıktan sonra bir süre sohbet ettiler.