Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
NEYMAR'DAN BOLUSPOR'A DESTEK
NEYMAR'DAN BOLUSPOR'A DESTEK
Boluspor'un futbolcusu Andre Santos, dünyaca ünlü futbolcu Neymar'ın Fransa'da düzenlenen doğum günü partisine katıldı.
12 Şubat 2018, 21:25
 
Dünyanın en pahalı futbolcusu Brezilyalı yıldız Neymar, arkadaşı Andre Santos'un forma giydiği Spor Toto 1’inci Lig takımlarından Boluspor'a 75 bin TL katkıda bulundu.
 
Spor Toto 1'inci Lig takımlarından Boluspor'un futbolcusu Andre Santos, dünyaca ünlü futbolcu Neymar'ın Fransa'da düzenlenen doğum günü partisine katıldı. Andre Santos, partide görüştüğü Neymar'a Boluspor kulübünden aldığı 5 bin adet çekiliş bileti sattı. Neymar da Santos’un kendisine getirdiği biletleri 75 bin TL'ye satın aldı.
 
image
 
Neymar'ın Boluspor'a yaptığı destek ile ilgili açıklamalarda bulunan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, çekiliş için 100 bin adet bilet basıldığını ve 28 Şubat'ta Milli Piyango İdaresi ile birlikte çekiliş yapılacağını ifade ederek, çekiliş sonuçlarına göre çeşitli hediyeler verileceğini söyledi.
 
Amaçlarının Boluspor'a destek sağlamak olduğunu belirten Çarıkçı, "Buradaki amaç Boluspor'a bir gelir sağlamak ve bütçe yaratmak. Bunun için 100 bin bilet bastırdık. Biletlerin 40 bin tanesini yönetim kurulumuz aldı. Kalan biletleri de eşimize, dostumuza paylaştırmaya çalışıyoruz. Son olarak 5 bin bileti futbolcumuz Santos'a verdik. O da bu biletleri Neymar'a verdiğini ifade etti. Sağolsun kaptanımız da bize bu şekilde destek oldu. Santos'un Neymar'a verdiği 5 bin bilet ile kulübe 75 bin liralık bir yardım oldu. Neymar'a ve Santos'a teşekkür ediyoruz" dedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR