Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE'DEN SÜRPRİZ TRANSFER
FENERBAHÇE'DEN SÜRPRİZ TRANSFER
Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, FSV Duisburg'da forma giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuzhan Can'ı U21 takımına transfer etti ve 6 aylık deneme sürecine aldı
11 Şubat 2018, 15:10
 
2014 ve 2017 yılları arasında Almanya’nın Rot-Weiss Essen takımındaforma giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuzhan Can’ın, Fenerbahçe ile anlaşma sağladığı öğrenildi.
 
Rot-Weiss Essen’de U17 ve U19 yaş gruplarındaforma giyen Türk futbolcu, ara transfer döneminde SC Hassel kulübünün maddi sorunlar nedeniyle kapanmasıyla boşta kalmıştı.
 
Almanya’nın Türk futbol kulübü olan FSV Duisburg ile Antalya’ya kampa gelen genç futbolcu, Serik Belediyesi ile oynanan maçta sergilediği futbolla sarı lacivertli kulübün dikkatini çekti.
 
FSV Duisburg kulübü ile görüşme yapan Fenerbahçe, 19 yaşındaki futbolcunun U21 takımına transferi için 6 aylık bir deneme sürecinde anlaşma sağladı.
 
Konu hakkında açıklama yapan Oğuzhan Can, “FSV’ye geri döndüğümde kendimi test etme aşamasındaydım. Bazı iyi maçlar oynadım ve Fenerbahçe’nin ilgisini duyduğumda benim için sürpriz oldu, çok şaşırdım” ifadelerini kullandı.
 
Takım arkadaşları tarafından “Isco” lakabı takılan Oğuzhan’ın transferi hakkında konuşan FSV Duisburg Başkanı, “Oğuzhan için bu inanılmaz bir fırsat. Teklifi duyduğumuzda hemen izin verdik. Ona herhangi bir engel koymak istemedik. Mümkün olan en iyi şekilde desteğimizi vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR