Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
NEGREDO TRANSFERİ İÇİN ŞOK İDDİA
NEGREDO TRANSFERİ İÇİN ŞOK İDDİA
Beşiktaş'ın İspanyol golcüsü Negredo yükselişe geçerken transferinin perde arkasına ilişkin ilginç bir iddia ortaya atıldı.
8 Şubat 2018, 14:56
 
Beşiktaş'ın Negredo transferi hakkında ilginç iddialar
 
Beşiktaş’ta geldiği ilk günden bu yana beklenenden uzak bir performans sergileyen İspanyol santrafor Alvaro Negredo, Cenk Tosun’un Everton’a transferinin ardından daha çok forma şansı bulmaya başladı ve gollerini de art arda sıralıyor ikinci devresinde ligin.
 
Negredo yükselişe geçerken transferinin perde arkasına ilişkin ilginç bir iddia ortaya atıldı. 
 
İddianın sahibi HaberTürk yazarı Atilla Türker. Beşiktaş, Negredo'yu yaz transfer döneminde kadrosuna katmıştı.
 
Aslında “Sezon başında Negredo serbestti ve bonservisi elindeydi” diyor Türker. Ama buna rağmen bonservis bedeli olarak Beşiktaş’ın kasasından 2,5 milyon Euro çıktığına dikkat çekiyor. 
 
İspanyol yıldızın Beşiktaş’tan önce Galatasaray ve Fenerbahçe’ye bonservissiz olarak önerildiğini öne süren Türker, Valencia ile Galasaray’ın bonservis bedeli olmadan transfer konusunda anlaşmaya vardığını ve Negredo’nun yıllık ücretinin 3,5 milyon Euro olarak belirlendiğini iddia ediyor. Ancak transfer, o dönemki teknik direktör Tudor’un Gomis’i istemesi nedeniyle gerçekleşmemiş.
 
Bu kez Negredo, yine bonservissiz olarak Fenerbahçe’ye öneriliyor Türker’in iddiasına göre. Ancak bu defa da Soldado tercih edilince transfer askıda kalıyor.
 
Negredo Fenerbahçe ve Galatasaray’a bedelsiz olarak gidecekken Beşiktaş’ın kasasından 2,5 milyon Euro bonservis bedeli çıkarak geliyor Türkiye’ye. 
 
Transfer sözleşmesi gereği yıllık 3,5 milyon Euro yerine 4 milyon 350 bin Euro üzerinden 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalanıyor. Bu da yine dikkat çeken taraflarından transferin...
 
“Arada 4 milyon Euro’dan fazla bir kaçak var” diyor Atilla Türker...
 
Beşiktaş Kulübü ise bu iddiaya jet bir açıklama ile yanıt verdi. “Negredo'nun transferiyle ilgili ortaya attığı iddia gerçeklerden uzak, aslı olmayan söylentilerden kurgulanmıştır” denen açıklamada, “Negredo'nun bedava transfer edilebilecek bir durumdaymış gibi gösterildiği yazıda, kulübümüzün 4 milyon Avro'nun üzerinde zarara uğratıldığı iması kabul edilemez. Tüm transfer çalışmalarında olduğu gibi, kulübümüz menfaatleri sonuna kadar gözetilerek transferler gerçekleştirilmektedir. Bahsi geçen konuda elinde herhangi bir belge veya bilgi olan kim var ise, bunları derhal kamuoyu ile paylaşmaya davet ediyoruz” dendi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR