Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY TARİHİ FARKI KAÇIRDI
GALATASARAY TARİHİ FARKI KAÇIRDI
Süper Lig'in 19. haftasında karşı karşıya gelen Galatasaray Osmanlıspor maçında gülen taraf sarı kırmızılılar oldu. Tıklım tıklım tribünde taraftarının desteğini arkasına alan Galatasaray, Osmanlıspor'u 2-0 yendi
28 Ocak 2018, 15:30

 

Hafta boyunca yönetim ve Fatih Terim yaptığı çağrılara kulak veren Galatasaray taraftarının hınca hınç dolduruğu karşılaşmada Galatasaray Osmanlıspor’u 37. dakikada Sofiane Feghouli’nin ve dakika 90’da Gomis’in attığı gol ile mağlup ederek sahasında yenilmezlik sayısını 12’ye çıkadı.

 

Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında karşılık pozisyonların yaşandığı maçın özet görüntüler bile izleyenler bile heyecanlı anlar yaşatacak cinsten idi. İrfan Buz yönetiminde ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Osmanlıspor sık sık Galatasaray kalesine gelmesine rağmen aradığı golü bulamayınca maçtan boynu bükük ayrıldı. Galatasaray Osmanlıspor maç özeti yayınlanmasını heyecanla bekleyen taraftarlar takımına büyük destek verdi. Galatasaray Osmanlıspor maç özeti izlemeyen isteyen futbol severler haberimiz içindeki linkten karşılaşmadaki önemli anları izleyebilir. Aşağıda bulunan maç özeti linkinden yayınlandığı anda Galatasaray Osmanlı maçı gollerini ve heyecanlı anlarını bulacağınız özeti izleyebilirsiniz.

Sarı-Kırmızılılar, Ankara ekibini Feghouli ve Gomis’in kaydettiği gollerle 2-0 mağlup etti. Aslan, Fatih Terim komutasında ligde 3’te 3 yaptı. Tribünlerin hiç susmadığı Galatasaray Osmanlıspor maçında sarı kırmızılı ekip, karşılaşmanın ilk yarısında Osmanlı kalesini adeta abluka altına. Ardı ardına bulduğu pozisyonları gole çevirenmeyen Galatasaray’da sahneye 37. dakikada Feghouli çıktı ve Eren Derdiyok’un altı pas çizgisi üzerinde kafayla indirdiği topu ağlara gönderdi. Bu golle ilk yarının sonucunu da tayin eden Galatasaray ikinci yarıda daha paslı ve daha orta sahada oynamaya çalıştığı oyunu Osmanlıspor bozdu. Maçı kaçıranların özetlerde izleyebilceği anlarda Osmanlı Galatasaray kalesine arka arkaya gelmesine rağmen pozisyonları gole çeviremedi. Galatasaray ise kontra ataklarda aradığı pozisyonarı bulmasına rağmen 2. golü ancak 90’da Gomis’le buldu ve maç 2-0 sona erdi.

Fatih Terim’in takımın başına geçmesinin ardından 3. maçına çıkan Galatasaray 3 maçta 9 puan alarak liderliğe yükseldi. Osmanlı ise puanı 18’de kaldı ve küme düşme tehlikesi devam ediyor. Galatasaray ligde bir sonraki hafta Sivasspor deplasmanına gidecek.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR