Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ'A 5 YAKIŞIR
BEŞİKTAŞ'A 5 YAKIŞIR
Süper Lig’in 16.haftasında Beşiktaş’ın Vodafone Park’ta Osmanlıspor’u 5-1 mağlup ettiği maçta Ryan Babel rüzgarı esti. Arka arkaya attığı 3 golle maçı koparan ve kulüp kariyerindeki ilk hat-trickini yapan Ryan Babel ortaya koyduğu performansla adeta büyüledi.
17 Aralık 2017, 18:42
 
Spor toto Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş, Osmanlıspor’u konuk etti. Siyah-beyazlılar sahadan 5-1’lik galibiyetle ayrıldı ve bu sezon ligde en farklı galibiyetini elde etmiş oldu.
 
Bu sezon ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan siyah-beyazlılar, Galatasaray mağlup olduğu haftada eline geçen bu fırsatı iyi değerlendirdi. Maçı baştan sona kadar domine eden Beşiktaş, istediği üç puanı, taraftarını oldukça mutlu eden bir skorla almış oldu.
 
image
Maçta 32, 43 ve 52’de attığı gollerle siyah-beyazlı formayla ilk kez hat-tirck yapan Ryan Babel yıldızlaşırken 75’te Alvaro Negredo ve 87’de ise Cenk Tosun skoru belirleyen golleri kaydetti. Osmanlıspor’un tek golü ise 90+2’de Serdar Gürler’den geldi.
 
Bu sonuçla Beşiktaş puanını 30’a yükseltti ve maç fazlasıyla üçüncü sıraya yerleşti. Osmanlıspor ise 14 puanla 15. sırada kaldı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR