Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ'IN SÜPER LİG REHAVETİ DEVAM EDİYOR
BEŞİKTAŞ'IN SÜPER LİG REHAVETİ DEVAM EDİYOR
Süper Lig'de 15. hafta heyecanı Kayserispor Beşiktaş maçı ile devam etti. Zirve mücadelesini yakından ilgilendiren karşılaşmada Beşiktaş deplasmanda Kayserispor'la 1-1 berabere kaldı.
10 Aralık 2017, 20:35
 
Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında zirve yarışını oldukça yakından ilgilendiren zorlu maçta Beşiktaş, sezonun flaş ekibi Kayserispor’a konuk oldu. Takımlar sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.
 
Galatasaray derbisinden önce Evkur Yeni Malatyaspor ve Akhisarspor’la golsüz berabere kalan Beşiktaş yine beraberliklere geri dönmüş oldu.
 
Kıran kırana mücadelede ev sahibini öne geçiren golü 31’de Umut Bulut kaydetti. Kayserispor ilk yarının büyük bölümünde Beşiktaş’a pozisyon imkanı tanımazken devrenin sonunda Umut Bulut’un Cenk Tosun’a müdahalesi hakem Yaşar Kemal Uğurlu tarafından penaltı olarak değerlendirildi.
 
Beyaz noktadan hata yapmayan Cenk Tosun, 45’te devrenin skorunu belirledi. Hakeme devre arasına giderken yoğun itirazlarda bulunan Tiago Lopes sarı kart gördü. 49’da ise Lopes ikinci kez sarı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
 
Bu dakikadan sonra Kayserispor savunmaya çekilse de Beşiktaş pozisyon bulamadı. Tempoyu bir türlü yükseltemeyen siyah-beyazlılar bu sonuçla ev sahibi ile birlikte 27’şer puana yükseldi ve zirvenin 5 puan gerisinde kaldı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR